2024. 05. 04. Szombat Mónika, Flórián napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Állami áruház 19:10

Politikai hobbista

Politikai hobbista - Ilyen mélyre a Nyugat még nem süllyedt + videó

A stúdióban Szamosi Tímea, Tas Dániel, Takács Áron és Varga Ádám, valamint a műsorvezető: Jeszenszky Zsolt. A műsor második felében a hobbista Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértőt kérdezte. 

  • Politikai hobbista - Ilyen mélyre a Nyugat még nem süllyedt + videó

Brüsszelben nagyot villantottak a kommunisták. Megmutatták, mit is értenek európai értékek alatt. Azt, hogy az ő beteg, szélsőbalos ideológiájuk kizárólagos, mindenki másnak kuss van, sőt örüljenek, hogy nincsenek börtönben. - így vezette fel Jeszenszky Zsolt azt, hogy az e heti kétnapos Nemzeti Konzervativizmus Konferenciát (NatCon) három brüsszeli polgármester is megpróbálta betiltani, de a rendezvény végül lezajlott.

A műsorvezető szerint nagyon komoly dologról van szó, hiszen nem más, mint a szólás- és véleményszabadság akadályozása történt Brüsszelben. 

Szamosi Tíme a téma kapcsán feltette a kérdést, a kommunista kultúrpolitika terméke , a három T, vagyis, hogy tilt, tűr, támogat, mikor lett európai érték? 

Ebből már nem fognak visszajönni, ez egy olyan határátlépés volt, ami után vagy egytől egyig lemondatják, börtönbe csukják az elkövetőket hivatali visszaélés és alkotmányos puccs miatt, vagy belenyugodnak, hogy a következő államformájuk az anarchoszindikalista bolsevista népköztársaság lesz

- tette hozzá Jeszenszky Zsolt. 

Vajon, az Amnesty International, a TASZ, a Helsinki Bizottság, illetve a többi civilszervezet mikor ítéli el a botrányos ügyet? (Valószínűleg soha.)

Az egyszerű emberek békét akarnak a Közel-Keleten

Az adás második felében C-kategóriás celebként Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő volt a műsor vendég. Ő nem is olyan régen járt a Közel-Keleten és az egyre eldurvuló közel-keleti konfliktusról fejtette ki véleményét. 

Teljes adás: 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!