2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Csíksomlyói pünkösdi búcsú

Következik:

Híradó 13:00

Belföld

Magyar Péter nemcsak hergeli híveit a jobboldali sajtó ellen, de már propagandistákat is felvenne

Fizetett propagandistákkal akarja lejáratni ellenfeleit Magyar Péter. Nem is titkolják, hogy külön kampámycsapatot hoz létre a Talpra Magyarok Közössége a „támadható kijelentések” összegyűjtésére.

  • Magyar Péter nemcsak hergeli híveit a jobboldali sajtó ellen, de már propagandistákat is felvenne

Munkatársakat toboroz Magyar Péter mozgalma, a Talpra Magyarok Közössége, méghozzá nem is hétköznapi kampánymunkára. Az egyesület hírlevélben kéri a médiamunkában jártas tagjait, hogy jelentkezzenek, a feladat pedig többek között „live videók nézése, ezek összefoglalása, támadható kijelentések/mondatok összegyűjtése”.

A jelentkezéshez önéletrajz és motivációs levél is kell, illetve el kell fogadni az adatvédelmi tájékoztatót. De a Magyar Péter egyesületének felhívásában az is szerepel, hogy a munka kezdetben önkéntes lesz, ami a támogatások függvényében fizetett megbízássá alakítható.

A volt igazságügyi miniszter exférjéből bő két hónapja ellenzéki politikussá avanzsált Magyar tehát fizetett propagandisták segítségével akarja lejáratni ellenfeleit a kampányban.

Érdekesség, hogy Magyar Péter eközben saját fórumain, tüntetésein elmondott beszédeiben naponta propagandistáz lényegében mindenkit, aki szembe jön vele, a közszolgálati televíziótól, a Hír TV munkatársain át egyes baloldali újságírókig és szerkesztőségekig. Szintén Magyar az, aki egyúttal hergeli a híveit a jobboldali sajtó ellen, miközben felháborodva panaszolja, hogy nemtelen eszközökkel le akarják őt járatni.

Érdemes külön is kiemelni az adatvédelmi tájékoztató ügyét. Emlékezetes, hogy a napokban a Magyar Nemzet feltárta: a Bajnai Gordon-féle datadatos csoportból több szervezet is felbukkant a Talpramagyarok.hu adatvédelmi tájékoztatójában: nevezetesen az Estratos Digital GmbH és a Lundadonate.org, vagy röviden Lunda. Igaz, cikkünk megjelenése után a két szervezete neve rejtélyes módon eltünt a tájékoztatóból, Magyar Péter pedig azt mindezt azzal magyarázta: csak átvették a dokumentumot mástól, mert nem akartak pénzt és időt fordítani a saját verzió kidolgozására.

teljes cikk a Mandiner honlapján olvasható.

Fotó: MTI / Balogh Zoltán

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Élőben közvetítjük a csíksomlyói búcsút + videó

Élőben közvetítjük a csíksomlyói búcsút + videó

A szombati nagymisét, amire több százezer zarándokot várnak, a Hír Televízió is élőben közvetíti. A műsorfolyam 11 órától indul, a 11:30-kor kezdődő misét honlapunkon, youtubeos csatornánkon és facebookos oldalunkon is élőben lehet követni.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!