2024. 05. 17. Péntek Paszkál napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Napról napra

Napról napra: „Lépj vissza, vagy háború lesz!”

Heti belpolitikai összefoglaló: Visszalépésre kérték Hunvald Györgyöt, Birkának nevezte a nyugdíjasokat egy DK-s képviselőjelölt, Nem tartja aggályosnak a Jobbikkal való összefogást Dobrev Klára.

  • Napról napra: „Lépj vissza, vagy háború lesz!”

 

Visszalépésre kérték Hunvald Györgyöt

Nem lép vissza Hunvald György Erzsébetvárosban a polgármester-jelöltségtől. A volt szocialista politikus ezt azután közölte, hogy Karácsony Gergelyék levélben kérték erre. Hunvald György szerint az is kérdéses, hogy Karácsonyék tájékoztatták-e az összefogás többi tagját az ajánlatról.

A levélben foglaltakat egyhangúan elutasítjuk, és nem lépnek vissza a képviselőjelöltjeink és a polgármesterjelöltünk sem. Így reagált Hunvald György és az őt támogató Lokálpatrióták csapata Karácsony Gergely és az ellenzéki összefogás kérésére.

Hunvald György Magyarország élőben című műsorunkban korábban arról beszélt, hogy megfenyegették, hogy hátráljon meg. A börtönviselt politikus akkor azt mondta, nem fél senkitől és nem fog visszalépni.

Arról fenyegetett meg ennek a pártnak a vezetője, hogyha nem fogadom azt el, hogy a kerületben a DK-nak kell jelölni polgármestert, akkor abból háború lesz.

Szerencsétlen, rossz viccnek tartja a DK párttársuk birkázását

Szerencsétlen, rossz viccnek tartja a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője, hogy jelöltjük birkának nevezte a nyugdíjasokat és a Fidesz szavazókat.

Már napok óta ígérgeti a választ a Hír TV-nek a Gyurcsány párt. A hét elején derült ki ugyanis, hogy a DK komáromi önkormányzati képviselő-jelöltje egy botrányos bejegyzést posztolt közösségi oldalán. Balla István birkának nevezte a Fidesz támogatóit, illetve közvetve minden nyugdíjast. A DK még pénteken is arra hivatkozott, hogy nem tudnak a bejegyzésről.

Ballát az MSZP, a Jobbik és a Momentum mellett a DK is támogatja a választáson, de a Gyurcsány párt alelnöke most már azt mondta: a jelölt nem kötődik pártjához.

Ennek viszont ellent mond a Komáromi DK Facebook oldala, ahol a párt logója mellett ott van Balla István fényképe is mint a 3. választókerület DK által is támogatott jelöltje.

Nem tartja aggályosnak a Jobbikkal való összefogást Dobrev Klára

Szélsőségesnek, populistának, rasszistának és kirekesztőnek nevezte a Fideszt Dobrev Klára. A DK EP-képviselője ugyanakkor a Jobbikkal való összefogást már nem tartja aggályosnak. Deutsch Tamás szerint Dobrev Klára nem csak a Fideszt, hanem annak támogatóit is sértegette.

Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció EP képviselője, azzal kampányol, hogy szerinte a nyugdíjasoknak adott 9000 forintos plusz juttatással csak a szavazatukat akarják megvásárolni. Keddi lakossági fórumának egy pontján pedig rasszistának nevezte a Fideszt.

Míg a Gyurcsány párt politikusa a nagyobbik kormánypárot szélsőségesnek és kirekesztőnek tartja addig a többször antiszemita botrányba keveredett Jobbikkal való összefogást már nem tartja aggályosnak.

Dobrev Klára Szélsőségesnek, populistának, rasszistának és kirekesztőnek nevezte a Fideszt. Erre is csattanós választ adott Rogán Antal a Bayer show-ban.

Teljes adás: 

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!