2024. 05. 08. Szerda Mihály napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:45

Magyarország élőben

Kiszelly Zoltán: Minél rosszabb, annál jobb sokadik fejezetét látjuk az ellenzéknél

  • Kiszelly Zoltán: Minél rosszabb, annál jobb sokadik fejezetét látjuk az ellenzéknél

 

Oltásellenesség, mint balliberális politikai stratégia, a Századvég friss elemzése szerint a baloldal a koronavírus által előidézett szorongatott helyzetet tudatosan politikai eszközként kívánja használni. A Magyarország élőben című műsorunkban Kiszelly Zoltán a Századvég stratégiai igazgatója beszélt a kialakult helyzetről.

 A baloldal ősszel sem változtat eddigi stratégiáján. A baloldal, ezen belül is a Gyurcsány -párt a keleti vakcinák ellen egy vakcinakritikus hangulatot igyekszik felépíteni – főleg a kínai vakcinák ellen lép fel! Az ellenzék sajnos nem tanult korábbi hibáiból.

Céljuk, hogy a gazdasági helyzet romoljon – ez pedig jövő tavasszal a választásokon nekik kedvezne.

Minél rosszabb, annál jobb sokadik fejezetét látjuk az ellenzéknél - jelentette ki Kiszelly Zoltán a Századvég stratégiai igazgatója

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!