2024. 03. 19. Kedd József, Bánk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 06:50

Színes

Bemászott a tigrisek közé egy őrült turista

Bemászott a tigrisek kifutójára egy őrült turista a Pekingi Vadasparkban. A közösségi oldalakra felkerült felvétel szerint az 56 éves férfi sokáig nézett szembe a vadállatokkal, amelyek nem tudtak mit kezdeni a helyzettel, pedig a látogató még provokálta is őket. A személyzetnek végül sikerült elterelnie a tigrisek figyelmét, petárdákat dobtak be mielőtt kihozták a férfit. A turista ép bőrrel megúszta a kalandot.

  • Bemászott a tigrisek közé egy őrült turista

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

"Szüksége van Magyar Péternek 24 órás rendőri védelemre?"

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Ilyen hatalmas ponty még nem akadt horogra a Balatonnál + videó

Ilyen hatalmas ponty még nem akadt horogra a Balatonnál + videó

Szombat hajnalban Török Mihály horgász besétálós, dobós módszert alkalmazva sikeresen megakasztotta, majd partra terelte az új hivatalos balatoni rekordpontyot Fonyódon, a szabadstrandon - számolt be a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. hivatalos Facebook oldalán. 
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!