2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:00

Djokovic és Federer is történelmet írt

2015. március 23., hétfő 12:33, frissítve: hétfő 13:07

Nem borult a papírforma az Egyesült Államokban, az 5,3 millió dollár összdíjazású Indian Wells-i tenisztorna döntőiben. A nőknél a román Simona Halep, a férfiaknál pedig a szerb Novak Djokovic nyerte a keménypályás viadalt.

Összejött az álomdöntő a férfiak versenyében Indian Wellsben: a világelső Novak Djokovic a második helyen rangsorolt Roger Federerrel küzdött meg a trófeáért. A két klasszis már a fináléba kerüléssel történelmet írt, hiszen a torna 40 éves történetében nekik sikerült először egymás után kétszer is döntőbe jutniuk.

Az első szettben Djokovic adogatójátékára nem volt ellenszere a svájcinak, és a szerb 6:3-ra nyerte a játszmát. Federer aztán belelendült és a második szettben nagy küzdelemben, rövidítésben nyert. A döntő játszmában Federer 3:2-ig tartotta a lépést Djokoviccsal, de a svájci aztán már nem tudott több játékot nyerni. Djokovic 6:2-re nyerte a döntő játszmát, ezzel együtt pedig pályafutása ötvenedik ATP-trófeáját.


A nőknél a korábbi világelső szerb, Jelena Jankovic könnyedén, 6:2-re nyerte az első játszmát Simona Halep ellen, de aztán a 3. helyen kiemelt román játékos fordítani tudott és végül a papírformának megfelelően megnyerte a trófeát, megszerezve ezzel pályafutása 11. WTA-tornagyőzelmét.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!