2024. 05. 12. Vasárnap Pongrác napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 07:00

Sport

Valkusz Máté feljutott az Australian Open főtáblájára

Valkusz Máté megnyerte az utolsó selejtezős mérkőzését is magyar idő szerint pénteken hajnalban, ezzel kivívta a főtáblás szereplését az év első Grand Slam-tornáján. A női mezőnyben Bondár Anna azonban vereseéget szenvedett, így számára véget ért a torna.

  • Valkusz Máté feljutott az Australian Open főtáblájára

A junioroknál 2016 elején világelső Valkusz Máté remek játékkal, jól adogatva látszólag simán nyerte meg az első játszmát (6:1) – látszólag, hiszen a második adogatógémjében négy bréklabdát kellett hárítania –, a második szettben pedig sikeresen megőrizte a korán szerzett brékelőnyét, az utolsó gémet 0:30-ról hozva vissza (6:4) - írja a Nemzeti Sport.

A 25 éves játékos először jutott fel felnőtt Grand Slam-torna főtáblájára. Valkusz Máté a hazai pályán szereplő Max Purcellel játszik az ausztrál nyílt teniszbajnokság első fordulójában.

Két férfijátékosunk alanyi jogon főtáblás Melbourne-ben: a világranglista-65. Marozsán Fábián a 2014-ben US Open-győztes Marin Ciliccsel találkozik az 1. fordulóban, míg a 69. helyen álló Fucsovics Márton a bolgár Grigor Dimitrov ellen kezd.

Valkusz Máté–Andrea Vavassori (olasz) 6:1, 6:4

Alekszandra Kornyejeva (orosz)–Bondár Anna 6:3, 6:3

Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Svenk: Magyar Mozgókép Fesztivál + videó

Svenk: Magyar Mozgókép Fesztivál + videó

A Svenk adásában a magyar hazai filmes élet legnagyobb mustrájáról, a Magyar Mozgókép Fesztiválról is szó lesz. De Selmeczi György zeneszerző is elmondta nekünk, hogy mit gondol a 70-es, 80-as évek magyar filmjeiről, és miért hálás, hogy ezekben részt vehetett.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!