2024. 05. 13. Hétfő Szervác, Imola napja
Jelenleg a TV-ben:

Napirend előtti felszólalások

Következik:

Híradó 15:00

Sport

Rebrov szerint megtévesztőek a CSZKA Moszkva eddigi eredményei

Bízik szakmai stábjában Szerhij Rebrov, ezért a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője nem használta ki "orosz kapcsolatait" a CSZKA Moszkva elleni csütörtöki Európa-liga csoportmérkőzés előtti feltérképezésre.

  • Rebrov szerint megtévesztőek a CSZKA Moszkva eddigi eredményei

Az ukrán szakember a találkozót megelőző szerdai moszkvai sajtótájékoztatóján többször is kijelentette, hogy sem Szergej Kuznyecovval, az FTC korábbi játékosának fiával - aki a Szpartak Moszkvánál dolgozott -, sem korábbi oroszországi csapattársaival nem beszélt az összecsapásról.

Az ellenfélről szólva a tréner azt mondta, hogy a CSZKA Moszkvát Oroszországban és nemzetközi szinten sem kell igazán senkinek bemutatni, egy rendkívül intenzív futballt játszó együttesről van szó, amely gyors labdaszerzésekre alapoz, a szélső védők pedig nagy sebességgel kapcsolódnak be az ilyen ellentámadásokba.

A moszkvaiak eddigi El-szereplésével kapcsolatban kijelentette, sem a Ludogorectől elszenvedett 5-1-es, sem az Espanyollal szembeni 2-0-s vereség nem ad reális képet a riválisról, utóbbi találkozón például a spanyolok szinte alig támadtak. Hozzátette, ilyen a modern futball, a nemzetközi porondon már minden egyes apró hibát gólokkal büntetnek az ellenfelek.

A sajtótájékoztatón a Ferencváros játékosok közül Ihor Haratyin vett részt, a védekező középpályás azon zöld-fehér futballisták egyike, akinek már volt korábban nemzetközi kupában mérkőzése. A futballista megjegyezte, minél több ilyen találkozóra van szükség ahhoz, hogy egy játékos folyamatosan fejlődjön, ugyanakkor minden helyzetben a maximumot kell nyújtani.

A riválisról Haratyin azt mondta, nagyon erős ellenfélről van szó, amely a támadófutballt részesíti előnyben, és már a támadó harmadban megpróbál nyomást gyakorolni. Sok erős játékosa van, ugyanakkor a csapategység az elsőszámú fegyvere. Kérdésre válaszolva az ukrán játékos diplomatikusan azt válaszolta, nem jelent számára különlegességet, hogy orosz csapat ellen kell futballoznia, profi labdarúgónak tartja magát, aki mindig a következő feladatra koncentrál.

Haratyin arra a kérdésre, hogy elégedett lenne-e a döntetlennel, azt felelte, hogy minden futballista célja a győzelem egy mérkőzésen.

A pont nélkül sereghajtó CSZKA Moszkva csütörtökön 18.55-től fogadja az egypontos Ferencvárost az El harmadik fordulójában.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bűncselekményeket követhettek el Karácsonyék

Bűncselekményeket követhettek el Karácsonyék

Több bűncselekmény elkövetésének gyanúját is felveti Karácsony Gergely 2019-es főpolgármester-jelölti kampányának külföldi finanszírozása, illetve annak gyakorlati megvalósítása – reagált a Magyar Nemzet megkeresésére ifj. Lomnici Zoltán.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Kós Hubert mégis indul a kontinensviadalon

Kós Hubert mégis indul a kontinensviadalon

Előzetes terveivel ellentétben mégis indul a júniusban sorra kerülő belgrádi vizes Európa-bajnokság úszóversenyén Kós Hubert, a 200 méteres hátúszás világbajnoka.
Így értékelt a boldog szövetségi kapitány

Így értékelt a boldog szövetségi kapitány

Chema Rodríguez szövetségi kapitány szerint az olimpiai kvótás magyar férfi kézilabda-válogatott hatvan percig jól játszott a Litvánia ellen 36-23-ra megnyert mérkőzésen, a világbajnoki selejtező vasárnapi visszavágóján.
Orbán Viktor a Liu fivéreket méltatta + videó

Orbán Viktor a Liu fivéreket méltatta + videó

A Liu testvéreket méltatta Orbán Viktor Hszi Csin-ping kínai elnökkel való találkozóján. A miniszterelnök a két rövidpályás gyors-korcsolyázó olimpiai bajnok országváltásáról is beszélt a kínai elnökkel, véleményét pedig a facebook oldalán is közzétette.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!