2024. 05. 12. Vasárnap Pongrác napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Ottó 22:30

Sport

A 90. percen túl kapott góllal kapott ki a Zalaegerszeg Eszéken

A Zalaegerszeg 1-0-ra kikapott a horvát NK Osijek otthonában a labdarúgó Konferencia-liga-selejtező második fordulójának első mérkőzésén, csütörtökön.

  • A 90. percen túl kapott góllal kapott ki a Zalaegerszeg Eszéken

A párharc visszavágóját egy hét múlva rendezik, a továbbjutóra a román CFR Cluj vagy a török Adana Demirspor vár majd a harmadik számú európai kupasorozat selejtezőjének következő körében. Csütörtökön 1-1-es döntetlennel ért véget a kolozsvári első meccs.

Eredmény, selejtező, 2. forduló, első mérkőzés:

NK Osijek (horvát)-Zalaegerszeg 1-0 (0-0)

-----------------------------------------

Eszék, 12 011 néző, v.: Dankert (német)

gólszerző: Miérez (91.)

sárga lap: Miérez (50.), Bukvic (80.), illetve Ubochioma (48.), Tajti (53.)

NK Osijek:

---------

Malenica - Drambajev, Brlek, Mkrtcsjan, Grzan - Caktas (Pusic, 62.), Jugovic (Fiolic, 80.), Nejasmic - Fucak (Bukvic, 62.), Miérez, Lovric (Spoljaric, 89.)

ZTE FC:

------

Senkó - Huszti, Mocsi, Safronov, Gergényi - Sankovic, Szendrei - Szalay (Németh D., 75.), Tajti (Kovács B., 68.), Ubochioma (Bedi, 87.) - Sajbán (Ikoba, 75.)

A meccs elején nagy fölényben játszottak az eszékiek, szinte csak náluk volt a labda, de a legnagyobb helyzeteik az első félidő hajrájában alakultak ki: előbb Darko Nejasmic, majd Kristijan Lovric találta el a kapufát. A túloldalon Szalay Szabolcs szabadrúgása volt veszélyes, de csapatának szerencsére is szüksége volt, hogy gól nélküli állással mehessen a szünetre.

A második felvonásban több kisebb-nagyobb helyzet adódott mindkét oldalon, bár a horvátok ekkor is fölényben futballoztak, de már jóval kiegyenlítettebb volt a játék, mint a szünet előtt. A legkomolyabb lehetőség a 82. percben adódott a ZTE előtt, de Németh Dániel nem járt sikerrel. Sokáig úgy tűnt, gól nélkül zárul a találkozó, ám az argentin Ramón Miérez a 91. percben közvetlen közelről a hálóba fejelt, így az eszékiek kerültek előnybe.

Borítókép: Shutterstock

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Így értékelt a boldog szövetségi kapitány

Így értékelt a boldog szövetségi kapitány

Chema Rodríguez szövetségi kapitány szerint az olimpiai kvótás magyar férfi kézilabda-válogatott hatvan percig jól játszott a Litvánia ellen 36-23-ra megnyert mérkőzésen, a világbajnoki selejtező vasárnapi visszavágóján.
Orbán Viktor a Liu fivéreket méltatta + videó

Orbán Viktor a Liu fivéreket méltatta + videó

A Liu testvéreket méltatta Orbán Viktor Hszi Csin-ping kínai elnökkel való találkozóján. A miniszterelnök a két rövidpályás gyors-korcsolyázó olimpiai bajnok országváltásáról is beszélt a kínai elnökkel, véleményét pedig a facebook oldalán is közzétette.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!