2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Csíksomlyói pünkösdi búcsú 11:00

Külföld

Sorra búcsúznak a világsztárok Matthew Perrytől

Egykori kollégák és sztárok tisztelegtek Matthew Perry előtt, aki szombat este halt meg Los Angeles-i otthonában.

  • Sorra búcsúznak a világsztárok Matthew Perrytől

Matthew Perry az 1990-es években a Jóbarátok című sorozattal, Chandler Bing szerepében vált híressé. Sajtóinformációk szerint a filmsztárra Los Angeles-i otthonában, egy jakuzziban találták rá. Az eddigi információk alapján nem találtak idegenkezűségre utaló nyomot - írja a VG.hu.

Maggie Wheeler, aki a Jóbarátokban játszotta Chandler barátnőjét Janice szerepében, úgy fogalmazott, hogy

Perry túl rövid élete során annyi embernek volt képes örömöt szerezni, hogy ezáltal tovább fog élni mindenki emlékezetében. Nagyon áldottnak érzem magam minden egyes közös kreatív pillanatunk miatt.

– írta az Instagramon.

Morgan Fairchild, aki Chandler anyját, Nora Binget alakította, úgy nyilatkozott, hogy „fáj a szíve fia korai halála miatt”.

„Egy ilyen zseniális fiatal színész elvesztése megrázó”

– írta a színésznő.

A színész Wendell Pierce, aki Perry mellett szerepelt a Furcsa pár című filmben, ezt írta az X-en:

„A fenébe. Matthew Perry két évig volt a főnököm, a kollégám és egy odaadó, kedves, vicces ember volt. Imádkozom, és remélem, hogy békében van.”

Selma Blair színész az Instagramon azt írta ki, hogy Perry a „legrégebbi fiú barátom”. Mindannyian szerettük Matthew Perryt, én pedig különösen. Minden nap – írta Blair. „Feltétel nélkül szerettem őt. És ő engem. Összetörtem, összetört a szívem. Szép álmokat Matty. Édes álmokat” – tette hozzá.

Mira Sorvino, aki Perryvel szerepelt az 1994-es Párhuzamos életek című filmben, ezt írta az X-en:

„Ó, ne! Matthew Perry! Te édes, zaklatott lélek! Találj békét és boldogságot a mennyországban, mindenkit megnevetve egyedülálló eszeddel!!!”

Paget Brewster amerikai színésző, aki Chandler barátnőjét, Kathyt alakította a Jóbarátok negyedik évadában, ezt írta az X-en: „Kedves volt számomra a Jóbarátokban, és minden alkalommal, amikor láttam őt az elmúlt évtizedekben. Kérem, olvassák el a könyvét. Az ő öröksége az volt.” 

Piers Morgan brit műsorvezető Perryt nagyszerű színésznek, de egy nagyon elgyötört fickónak nevezte. 

Legutóbbi önéletrajza a függőségtől sújtott életéről volt az egyik legerőteljesebb, legőszintébb és legleleplezőbb, amit valaha olvastam.

– fogalmazott.

A Warner Bros Television Group, amely 1994-től 2004-ig a Jóbarátok sorozatot készítette, egy közleményt tett közzé: „Matthew hihetetlenül tehetséges színész volt, és kitörölhetetlen tagja a Warner Bros. Television Group családnak."

Matthew Perry a medencéjéből nézte a várost az Instagramra feltöltött utolsó posztjában. A színész az utolsó bejegyzésében úgy fogalmazott:

Ó, jó érzéssel tölt el a körülötted kavargó meleg víz? Mattman vagyok.

Matthew Perry kanadai–amerikai színész 54 éves volt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!