2024. 05. 12. Vasárnap Pongrác napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Csörte 20:20

Külföld

Gyermektáborokban neveli ki a jövő terroristáit a Hamász

Egy interjújában az izraeli elnök dokumentumokat tár fel arról, amelyek részletezik a Hamász által szervezett nyári táboroknak a valódi és hátborzongató céljait - írja israelnationalnews.com.

  • Gyermektáborokban neveli ki a jövő terroristáit a Hamász

Isaac Herzog elnök az NBC csatorna Meet the Press című műsorának adott vasárnapi interjújában felfedte az izraeli erők által Gázában felfedezett dokumentumokat, amelyek részletezik a Hamász terrorista táborainak cselekvési tervét arról, hogy gyermekeket fogadjanak be és képezzenek ki arra, hogy a következő generáció terroristái legyenek.

Az israelnationalnews.com portál szerint a dokumentum újabb bizonyíték arra, hogy a Hamász terrorszervezet hogyan terjeszti az ideológiáját a Gázai övezetben, többek között azáltal, hogy

gyermekeket tanít a zsidók gyűlöletére, és támogatja a vallási szélsőségességet, az erőszakot és a terrorizmust.

A Hamász olyan nyári táborok hálózatát működteti, amelyek valójában katonai táborok a Gázai övezetben, annak érdekében, hogy a gázai gyermekek fiatalabb generációját kiképezzék arra, hogy a szervezet terroristáinak jövő generációjává váljanak.

A terrortábor részeként a gyerekeket fegyverforgatásra, szimulációk vezetésére és elméleti kurzusok tanulására kellett kiképezni - írja a lap. 

Az NBC-interjúban Herzog izraeli elnök azt mondta: "Ez nem csak Izrael és a Hamász közötti háború; A szabad világ értékeihez van köze. Hadd mutassak önöknek egy dokumentumot, egy rendkívül bizalmas, szigorúan bizalmas dokumentumot, amelyet éppen most bontottunk ki a Hamász főhadiszállásáról.

Ez egy brosúra, amely a Hamász parancsnokainak irányelve arról, hogyan kell kezelni a nyári táborokat a gyermekek számára a dzsihád értékeinek terjesztése érdekében. Világosan kimondja, hogy terjesszük a dzsihád értékeit és az ellenállás értékeit, azaz a terrort, és hogyan tegyük militarizált társadalommá.

És ez az egész Gázai övezetben van, ami azt jelenti, hogy elviszik a gyerekeket - miközben mindannyian tudjuk, hogy mik a nyári táborok és mi a céljuk, és milyen csodálatos élmény lehetővé tenni a fiatalok, gyerekek és serdülők számára, hogy a szabad világ polgáraivá váljanak, szabadsággal, boldogsággal, örömmel, sporttal - itt az egész céljuk az, hogy terroristákká tegyék őket.

Borítókép: illusztráció, fotó: Shutterstock

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Orbán Viktor a Liu fivéreket méltatta + videó

Orbán Viktor a Liu fivéreket méltatta + videó

A Liu testvéreket méltatta Orbán Viktor Hszi Csin-ping kínai elnökkel való találkozóján. A miniszterelnök a két rövidpályás gyors-korcsolyázó olimpiai bajnok országváltásáról is beszélt a kínai elnökkel, véleményét pedig a facebook oldalán is közzétette.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!