2024. 05. 06. Hétfő Ivett, Frida napja
Jelenleg a TV-ben:

Róma - Cinecitta magyarul

Következik:

Híradó 12:00

Sokkoló győzelem a „sötét ló” ellen

2016. június 15., szerda 08:20, frissítve: szerda 12:00

Elismeréssel ír a külföldi sajtó az osztrákok ellen aratott magyar győzelemről. Külföldi lapszemlénk következik.

Hideg zuhany Ausztria számára az Európa-bajnokságon a kettő-nullás vereség – írta első értékelésében a bécsi Der Standard. A lap szerint az osztrák nemzeti tizenegy „katasztrofálisan hibás” startot vett a bordeaux-i vereséggel.

Kiábrándítóra sikeredett az osztrák válogatott első mérkőzése az Európa-bajnokságon – fogalmazott a bécsi Kurier, amely szerint a meccsen kimaradtak a nagy lehetőségek, eredménytelenül fejeződtek be az elképzelések, és nagy volt az idegesség, ami végezetesnek bizonyult. A Kurier szerint az osztrákok a Portugália elleni meccset nagy nyomás alatt kezdik.

Emlékezetes győzelmet aratott a magyar válogatott, amelyben Szalai Ádám történelmi gólt ért el: 16 068 nap után ismét magyar gól született egy Európa-bajnokságon – írta a világ legnagyobb sportrádiójának honlapja. A beszámoló szerint a magyar csapat sokkoló győzelmet aratott a „sötét lónak” tartott Ausztria ellen, amely a várakozások szerint könnyű győzelemre számított.

Magyarország sokkolta Ausztriát az Európa-bajnokságon – jelentette meg egy angol nyelvű olasz portál. A Gazetta World szerint a második félidőben esett két gól azért is sokkoló Ausztriának, mert az osztrák csapat az egész kvalifikációs folyamatban csak öt gólt kapott.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!