2024. 05. 09. Csütörtök Gergely napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Kiváló rizottóba, pogácsába és még pörköltbe is – Reggeli járat

2016. március 10., csütörtök 16:21, frissítve: csütörtök 18:42

Adás:
2016. március 11., péntek 5.50

Se kötszer, se gyógyszer, se vérnyomásmérő, nincsenek biztonságban a betegek a kórházakban, állítja a Jobbik. Vendégünk: Lukács László György, a párt frakcióvezető-helyettese.

Válsághelyzet az országban – mit jelent, és jogszerűen hirdették-e ki? Vendégünk: Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója.

Kiváló rizottóba, pogácsába és még pörköltbe is. Annyira szeretjük, hogy sok helyen már tilos gyűjteni. Helyzetjelentés a mecseki medvehagymafrontról. Kapcsolunk a Mecseki parkerdőbe.

Cecilia Bartoli és a New York-i Filharmonikusok: parádés évadra készül idén is a Művészetek Palotája. Vendünk: Káel Csaba, a Müpa vezérigazgatója.

Bonjour, Paris! – A száz éve született Edith Piaf emléke előtt tiszteleg Micheller Myrtill és zenekara. Vendégünk a dzsesszénekes.

Mária Antónia, ahogy még nem láttuk. A tragikus sorsú és divatbolondként ismert francia királyné emberi oldaláról szól a Budapesti Operettszínház legújabb bemutatója, a Marie-Antoinette. Vendégünk: Vágó Zsuzsi színművész-muzikelénekes és Mészáros Árpád Zsolt színész-énekes.

A legkorábban mi kezdünk. Farkas Krisztina várja önöket péntek 5 óra 50 perctől.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!