2024. 05. 15. Szerda Zsófia, Szonja napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Háború Ukrajnában

Háború Izraelben és Ukrajnában: Kijev nem kerülheti el a vereséget? + videó

A stúdióban Csizmadia Tamás elemző-jogász és Stier Gábor, a moszkvatér.com főszerkesztője. Szerkesztő-műsorvezető Virághalmy Sarolta.

  • Háború Izraelben és Ukrajnában: Kijev nem kerülheti el a vereséget? + videó

A tartalomból: 

  • Ukrajna már halott - véli a CIA korábbi elemzője. Larry Johnson: legújabb videójában úgy nyilatkozott Kijev már nem kerülheti el a vereséget Oroszországgal szemben. A csatatéren Oroszország folyamatosan előrenyomul és hatalmas számban pusztítja az ukrán hadsereget. Csak idő kérdése, hogy mikor veszítenek, már halottak, csak még nem tudnak róla"- jegyezte meg. Johnson szerint a Biden-adminisztráció sem tudja tovább finanszírozni a kijevi rezsimet. Ráadásul most nem Ukrajna, hanem Izrael kap újabb fegyverszállításokat.
  • Ünneplő orosz katonák és a fellépő énekesnő halt meg egy ukrán csapásban vasárnap. A támadás a Donyeck megyei Kumacsove falu közelében hajtották végre, ahol a rakétaerők napja alkalmából tartottak koncertet. Az oroszok kedden este egy videófelvételt is közzé tettek, amely állítólag a rendezvényterem elleni támadás pillanatát rögzítette. A videón az énekes fellépése látható, és robbanás hallatszik.
  • Ez a fehérellenes rasszizmus, ami egy polgárháború kezdetének a jele – közölte a francia Reconquest párt politikusa. Marion Maréchal, aki Jean-Marie Le Pen unokája úgy fogalmazott, elítéli a fiatal Thomas Drôme-i meggyilkolása mögött meghúzódó „fehérellenes rasszizmust”. Franciaországban a múlt hétvégén történt ismét vérfürdő. A migránsok. megöltek egy 16 éves fiatal fiút és 17 másikat megkéseltek.
  • Gratulált Orbán Viktor a holland választások győztesének Geert Wilders jobboldali pártvezetőnek. A magyar miniszterelnök azt írta az X-en eljött a változások szele.
  • Az EU-szkeptikus Wilders az ünneplő tömeg előtt állva kijelentette, visszaadja az országot a hollandoknak.

Teljes adás: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!