2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Svenk 22:50

Civil kör

Civil kör: Az orosz titkosszolgálat részt vett a magyar titkosszolgálat munkájában 2010 előtt

Hűtlen kezelés miatt nyomoznak a Gyurcsány Ferenchez köthető Emír-ügyben, tovább folytatódik az ellenzéki székfoglaló, természetesen beszélünk járványhelyzetről is és ha marad időnk megvitatjuk, hogy milyen jövő vár a Fideszre most, hogy távozott a Néppártból. A Civil kör vendégei a stúdióban Őry Mariann a Magyar Hírlap külpolitikai rovatvezetője, ifj. Lomnici Zoltán Alkotmányjogász és Kovács István az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója voltak és skype-on csatlakozott a műsorhoz Fricz Tamás politológus.

  • Civil kör: Az orosz titkosszolgálat részt vett  a magyar titkosszolgálat munkájában 2010 előtt

 

Nem véletlen, hogy nem kap akkora figyelmet az Emír-ügy a baloldali liberális médiában és az EU-ban sem – mondta Őry Mariann a Magyar Hírlap külpolitikai rovatvezetője,

Amikor 2010-ben Gyurcsány Ferencék kikerültek a hatalomból, akkor hatalmas többséggel buktatták meg őket a választók. Ennek hátterében az állt, hogy mindenki tudta, hogy az a rendszer korrupt volt. Ezért nem kell meglepődni, hogy nyomoznak olyan ügyekben, mely Gyurcsány Ferenchez köthetők, hiszen ezek vezettek a bukásukhoz. Ez nem egy hagyományos korrupciós-ügy volt -  részletezte Kovács István az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója.

A magyar közvélemény már fel sem figyel ezekre a vizsgálódásokra. Már egy bizonyos érdektelenség figyelhető meg, úgysem lesz belőle semmi alapon. Ha megnéznénk, hogy Gyurcsánynak mennyi korrupciós-ügye volt az elmúlt években reggeltől-estig itt ülnénk  - tette hozzá Fricz Tamás politológus.

 Az orosz titkosszolgálat aktívan részt vett  a magyar titkosszolgálat munkájában 2010 előtt - emelte ki ifj. Lomnici Zoltán Alkotmányjogász. 

Teljes adás:

 

Hír TV

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!