2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:05

Civil kör

Civil kör: Felnőtt a magyar futball egy teljesen új mércéhez!

Hősiesen küzdött és játszott mindvégig az Eb-n a magyar válogatott, az állítólag nem létező LMBTQ-lobbi teljes pályás letámadást indított Magyarország ellen és a legfrissebb felmérések szerint a kormányoldal magabiztosan megverné az ellenzéki összefogást. Trombitás Kristóf vendégei az e heti Civil körben Kondor Katalin újságíró, Kovács István az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója, Földi László titkosszolgálati szakértő és Vágvölgyi Gergely a vasarnap.hu főszerkesztője voltak.

  • Civil kör: Felnőtt a magyar futball egy teljesen új mércéhez!

 

Bejött az az elképzelés, amit Orbán Viktor úgy hív, hogy építkezés! Az a sportban ugyanúgy nem nélkülözhető, mint az élet bármely más területén sem! Csak így tovább! – fogalmazta meg Kondor Katalin.

Minden várakozást felül teljesített a magyar csapat. Nekünk nem kell félni semmitől mostantól! – tette hozzá Kovács István.

Le a kalappal a válogatott előtt! – mondta többek között Földi László.

El kell felejteni végre a kishitűséget a labdarúgásban. Felnőtt a magyar futball egy teljesen új mércéhez.  Ezzel barátkozik Európa is! Kivívták a kontinens tiszteletét! – emelte ki Vágvölgyi Gergely.

Itt most nemcsak csapategység volt, azt üzenjük a politikusoknak, hogy az országon belül képes egység lenni egy normális dologért - fűzte még hozzá Földi László. 

Teljes adás:

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!