2024. 05. 04. Szombat Mónika, Flórián napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Az olasz futball magyar mesterei 03:00

Célpont

Célpont: Nem csitul az újbudai pedofilbotrány + videó

Újabb megdöbbentő részletek derültek ki az újbudai pedofilbotrányról. A XI. kerületi Szivárvány óvoda vezetője hibázhatott egy érintett szülő szerint. Az édesapa azt is mondta stábunknak, szerinte gyanús, hogy az elkövető nevelőanyja fontos pozíciót töltött be a DK-s László Imre vezette baloldali önkormányzatnál.

  • Célpont: Nem csitul az újbudai pedofilbotrány + videó

Újabb szülő szólalt meg a Célpontnak, aki megdöbbentő részleteket árult el az óvodában történtekről.

Alig két hete robbant a hír, hogy a DK-s László Imre vezette XI. kerület egyik óvodájának pedagógiai asszisztensét szexuális kényszerítés gyanújával vették őrizetbe. Stábunk megszólaltatta ez egyik érintett szülőt. A nevét, arcát és hangját érintettsége miatt nem vállaló édesapa döbbenetes dolgokat mondott el.

Konkrétan az én fiamat fényképezgette többféle beállításban. Másik gyereket, aminek kapcsán aztán végeredményben őt letartóztatták, az egy mosdói fajtalankodás volt. Óvónőtől tudjuk, hogy úgy ültetett gyerekeket az ölébe, hogy az, hát fogalmazzunk úgy, nagyon nyomdafestéket tűrő módon, hogy ahogy, az nem természetes.

A legmegdöbbentőbb, hogy a szülők már évekkel korábban tapasztaltak furcsaságokat a férfinél, sőt ezeket jelezték is az óvónőknek. Az óvónők pedig nagy valószínűség szerint mindezt az intézményvezetőnek is a tudtára adták.

Amennyiben pedig így van, de az igazgató nem lépett, akkor nagy felelőssége van az ügyben

- állítják az érintettek.

Amit emellett egy másik szálként felmerül az az óvodavezetőnek a felelőssége abban az értelemben, hogyha ezt a gyanút az óvónők számára jelezték, akkor nyilván ebben neki valamit tennie kellett hivatalból és lépnie, hogy ezt a gyanút kinyomozza, utánanézzen, felderítse és intézkedjen. Hogyha a nyomozás, ami most ezen a szálon is elindult azt támasztja alá, hogy ebben nem történt előrelépés, akkor azt gondoljuk mi szülők, hogy az meglehetősen furcsa eljárás ebben a belső vizsgálatban

- mondta egy szülő.

Kiderült, hogy az eredetileg egy nagyon súlyos pedofil bűncselekménynek induló eset szálai egészen a baloldali önkormányzatig vezetnek. Az apuka arra emlékeztetett, hogy a gyanúsított nevelőanyja az óvodákért felelős terület vezetője a kerületben. Ez pedig magyarázatot adhat arra, hogy miért nem lépett az óvoda igazgatója annak ellenére, hogy értesült az esetekről.

Teljes riport: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!