2024. 05. 05. Vasárnap Györgyi napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:05

„Mengyi állítja, nem kért és nem fogadott el pénzt”

,

2016. augusztus 18., csütörtök 19:46, frissítve: péntek 20:21

Mengyi Roland továbbra is azt állítja, hogy semmi köze abból a szempontból az ügyhöz, hogy nem kért és nem fogadott el vesztegetési pénzt – mondta Hír TV Magyarország élőben című műsorában Futó Barnabás.

A fideszes képviselő ügyvédje jelezte, hogy a gyanú megalapozottságáról csak akkor tud többet mondani, ha a parlament felfüggeszti védence mentelmi jogát és az összes iratot áttanulmányozhatta.

„Álláspontom szerint a kísérlete az adócsalásnak, illetve amivel meggyanúsítják a védencemet, ezzel meg fogják netán gyanúsítani, ez a bizonyos költségvetési csalás, annak maximum az előkészülete valósulhatott meg az iratok alapján, amit én láttam, az pedig nem bűncselekmény. A vesztegetéssel kapcsolatban pedig az a jogi álláspontom, hogy a vesztegetésből majd kiderül, hogy ha mondjuk szembesítés történik azon személyekkel, akik netán mást mondanak, mint az én ügyfelem, akkor a szembesítés során mit tartanak, és milyen álláspontjuk lesz” – fogalmazott Futó Barnabás.

Tekintse meg a teljes interjút:

Már 1 éve rajtaüthettek volna „Voldemort nagyúron”
Már tavaly nyáron előállíthatták volna Mengyi Rolandot a NAV nyomozói, de nem kapták meg a rajtaütésre a jóváhagyást. >>>
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!