2024. 05. 17. Péntek Paszkál napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Komment 06:00

Jobbik: A Fidesz beindította a diktatúra kiépítését

2017. október 6., péntek 09:23, frissítve: péntek 11:35

A párt frakcióvezető-helyettese a Hír TV reggeli műsorában azt mondta: a volt fideszes politikus által vezetett Állami Számvevőszék a törvényben biztosított 5 nap helyett 1 napot adott, hogy benyújtsák a kért dokumentumokat a párt első félévi gazdálkodásáról.

Az adatokat a napokban hiába próbálták meg személyesen átadni, nem vették át, elektronikus adatszolgáltatást követelnek. Utóbbi lehetőséget azonban szeptember végén lezárták. A számvevőszék mindezt az együttműködés hiányának ítélte és az ügyészséghez fordult.

„Úgy tűnik, hogy nemcsak egy Soros-terv van, hanem egy Orbán-terv is, ami a diktatúrának a teljes kiépítését célozta meg, és ilyen egészen elképesztő és aljas eszközökkel” – emelte ki Gyöngyösi Márton.

Tekintse meg a teljes beszélgetést:

Az Állami Számvevőszék korábbi alelnöke szerint szakmailag teljesen indokolatlan és szokatlan a volt fideszes Domokos László vezette számvevőszék eljárása. Nyikos László erről Newsroom című műsorunkban beszélt. Szerinte mindenáron hibát akar találni a Jobbik elszámolásában a szervezet.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!