2024. 03. 19. Kedd József, Bánk napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Szabad Európa 11:00

Rogán–Habony-életstílus: Vajnáék is helikoptereztek egyet

2017. augusztus 18., péntek 20:40, frissítve: péntek 20:57

Ugyanazzal a helikopterrel repülhetett Andy Vajna filmügyi biztos és felesége, Vajna Tímea, mint korábban Rogán Antal a családjával egy celebesküvőre és Habony Árpád, amikor a sajtó elől menekült Makaóból hazaérve.

Negyedik házassági évfordulójuk alkalmából helikopterrel vitte repülni Vajna Tímeát Andy Vajna filmügyi kormánybiztos, aki egyébként MKB-hitelből vásárol be a legfrissebb hírek szerint.

A történet érdekessége azonban nem ez, hanem hogy a helikopter megszólalásig hasonlít arra a gépre, amivel Rogán Antal bulibáróként, a puritán elvekről szóló ígéreteit semmibe véve egy hétvégi celebesküvőre ment, majd a mándoki kastély elnöki lakosztályában hajtotta álomra a fejét.

Fotó: Instagram


Sőt, amikor magánrepülővel érkezett a Liszt Ferenc repülőtérre Habony Árpád és Demján Sándor Makaóból, Habonyt ugyanaz a cég vitte el, amelyik Rogán Antalt és családját a szabolcsi lakodalomba.

Fotó: Instagram


A lajstromjel alapján a gép tulajdonosa a Fly-Coop Kft. A cég a friss mérlegadatok alapján remek évet zárt tavaly, csaknem ötszörösére nőtt az adózott jövedelme, mint azt a Célpont című műsorunk kiderítette.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!