2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Tudtak a Magyar Nemzeti Arcvonal orosz kapcsolatáról

2016. november 7., hétfő 22:19, frissítve: hétfő 22:25

Tudtak a titkosszolgálatok a bőnyi rendőrgyilkos alapította Magyar Nemzeti Arcvonal orosz kapcsolatáról, ahogy arról is, hogy a Győrkös István alapított Hídfő nevű internetes portál orosz titkosszolgálati háttérrel működik – az Index információi szerint mindez a nemzetbiztonsági bizottság zárt ülésén hangzott el.

A rendőrgyilkosságról is új részletek derültek ki – eszerint Győrkös nem azonnal tüzelt a Nemzeti Nyomozó Iroda rendőreire, a támadást legalább egy húszpercnyi beszélgetés előzte meg. Ám az is egyértelművé vált, hogy a rendőrség hibázott, amiért nem a Terrorelhárítási Központ munkatársaival együtt vonult ki a házkutatásra, hiszen tudtak a Győrkösnél lévő lőszerről és robbanóanyagról.

Vona Gábortól várnak választ a kormánypártok arra, hogy milyen kapcsolat van a Jobbik és a bőnyi rendőrgyilkos között. A kormányközeli 888.hu tette közzé azokat a felvételeket, amelyeken Vona Gábor ifj. Győrkös István társaságában látható. Az iráni nagykövetség rendezvényére – ahol a fotó készült – kormánypárti képviselők is hivatalosak voltak – a Jobbik szerint éppen ezért inkább a külügyminisztériumnak kellene magyarázatot adnia a meghívottak listájára, írtuk meg korábban.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!