2024. 05. 08. Szerda Mihály napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Komment 17:50

Belföld

Semjén Zsolt: A keresztény civilizáció az életformánk védelmét jelenti + videó

Ha iszlám tömegek jönnek Európába és Magyarországra, akkor a keresztény civilizációnk kerül veszélybe – hangsúlyozta egy fórumon Semjén Zsolt. A miniszterelnök-helyettes a kormánypártok országjárásának siófoki állomásán a nemzeti konzultáció fontosságáról is beszélt. Úgy fogalmazott: ha a kormány mögött nagy erő van, akkor azt Brüsszel sem hagyhatja figyelmen kívül.

  • Semjén Zsolt: A keresztény civilizáció az életformánk védelmét jelenti + videó

"Magyarország az egyetlen olyan ország, aki nemzeti konzultációval és bizonyos kérdésekben népszavazáson is megkérdezi polgárokat. Számunkra kulcsfontosságú ez a sziklafundamentum, amin állva meg tudjuk védeni nemzeti érdekeinket" - hangsúlyozta a miniszterelnök-helyettes.

Semjén Zsolt kiemelte: úgy tudjuk megvédeni civilizációnkat, életformánkat, ha kitöltjük a nemzeti konzultációt. Ez ugyanis egy olyan erőt ad a kormánynak, amelyet Brüsszel sem hagyhat figyelmen kívül.

Keresztény civilizációnk támadás alatt áll, hiszen az iszlám invázió, ami rázúdult Európára, nemcsak a terrorizmust és a bűncselekményeket hozza, hanem az a szándékot is, hogy a keresztény civilizációt tönkre tegye

- emelte ki a fórumon Semjén Zsolt.

Előadásában Ukrajna helyzetéről elmondta: új Ukrajna-stratégiára van szüksége Európának. Keleti szomszédunk uniós tagsága kapcsán kiemelte: ha uniós ország lenne, egy háborúban lévő országot vennénk föl, és egy háborús konfliktusban találnánk magunkat. Egy speciális státuszt kellene ajánlani Ukrajnának, mint például Törökországnak – tette hozzá a miniszterelnök-helyettes, aki a gyermekvédelmi törvény kapcsán hangsúlyozta: megvédi Magyarország a gyermekeket az LMBTQ-lobbitól.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Reagált a rendőrség Magyar Péterék internet blokkolásos sztorijára

Reagált a rendőrség Magyar Péterék internet blokkolásos sztorijára

Magyar Péterék azt terjesztik a követőik között, hogy gyűléseik helyszínein a rendőrség munkatársai blokkolták az internetet és a mobilhálózat elérhetőségét. A rendőrség reagált: ez természetesen nem igaz, nem tettünk ilyet és nincs is ilyenről tudomásunk – írják a Police.hu-n.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!