2024. 05. 12. Vasárnap Pongrác napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 05:00

Belföld

Puzsér Róbert: Karácsony hajtott fel Zuglónak egymilliárdos hiányt

Forradalmi szocialistáknak tartják magukat az MSZP és a Párbeszéd tagjai, de a 14. kerületben sem tudják beszedni a parkolási pénzeket - mondta a Jobbik és az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Puzsér Róbert szerint Karácsony Gergely nem kerülhet a főváros élére, ha nem tisztázza magát a körülötte kialakult botrányok alól.

  • Puzsér Róbert: Karácsony hajtott fel Zuglónak egymilliárdos hiányt

Puzsér Róbert szerint Karácsony Gergely kudarcot vallott a zuglói parkolás üzemeltetésében. Az LMP és a Jobbik főpolgármester-jelöltje hangsúlyozta: Karácsonynak tisztáznia kell felelősségét az ügyben különben nem pályázhat Budapest vezetésére.

Karácsony Gergely zuglói polgármesterként úgy gondolja, hogy a képviselő testület tagjainál kisebb felelőssége van abban, hogy több, mint egymilliárdos veszteséget termel kerületében a parkolási rendszer. A baloldali főpolgármester-jelölt szerint bár egyedül a 14. kerületben veszteséges üzlet a parkolás a város más részein is lehetne hibát találni.

A Liberálisok főpolgármester jelöltje szerint minél hamarabb tisztáznia kell a zuglói parkolási botrány alól magát Karácsony Gergelynek.

Sehol se üzemelhessen olyan parkolási rendszer, ahol alvilági szervezetek lopják ki folyamatosan a pénzt és ahelyett, hogy P+R parkoló fejlesztésre, ahelyett hogy egyébként tömegközlekedés fejlesztésére tudná Budapest hasznosítani ezeket a pénzeket, ahelyett átláthatatlanul teljesen tisztázatlanul, eltűnnek valamilyen nagyon kétes szervezetek zsebében úgy, hogy ezeket ráadásul, ha minden igaz akkor még politikai alkuk is övezik – jelentette ki Sermer Ádám.

A zuglóiak "alkalmatlansági adót" kénytelenek fizetni a polgármesterük után - írta pénteki Facebook-posztjában a Fidesz parlamenti frakcióvezetője. Kocsi Máté emlékeztetett, a napokban derült ki, hogy újabb egymillió forintba került Zuglónak Karácsony Gergely alkalmatlansága. A frakcióvezető felszólította Zugló vezetőjét: viselje a felelősséget a helyi önkormányzatot a parkolási közbeszerzés miatt sújtó büntetésért.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Svenk: Magyar Mozgókép Fesztivál + videó

Svenk: Magyar Mozgókép Fesztivál + videó

A Svenk adásában a magyar hazai filmes élet legnagyobb mustrájáról, a Magyar Mozgókép Fesztiválról is szó lesz. De Selmeczi György zeneszerző is elmondta nekünk, hogy mit gondol a 70-es, 80-as évek magyar filmjeiről, és miért hálás, hogy ezekben részt vehetett.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!