2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Molnár reméli, nem kerül sor visszaélésekre

2016. augusztus 30., kedd 20:28, frissítve: szerda 09:10

A nemzetbiztonsági bizottság elnöke szerint is szükség van a Terrorelhárítási Információs és Bűnügyi Elemző Központ (TIBEK) létrehozására az új típusú terrorizmus elleni harcban – erről a szocialista politikus beszélt Magyarország élőben című műsorunkban.

Molnár Zsolt hozzátette: pártja azt is támogatja, hogy a rendőrségen belül önálló határvédelmi alakulatot hoz létre a kormány. „Most több nyugat-európai országban, Németországban is létrejött ilyen hasonló koordinatív szervezet. El kell találni a helyes arányt. Egyre figyelni kell: az alapvető szabadságjogokat, különösen az ellenzéki politikát, a sajtót nem lehet korlátozni. Tehát nem lehet visszaélésszerűen gyakorolni. Én nagyon bízom abban, hogy a magyar jogkövetés és a kormánypártok nem arra készülnek, hogy a terrorizmus ürügyén, adott esetben a sajtót megrendszabályozzák, vagy a civil szervezeteket, vagy az ellenzéki pártokat” – fogalmazott.

Tekintse meg a Molnár Zsolttal készült teljes beszélgetést:

Mint arról korábban beszámoltunk, a parlament nemzetbiztonsági bizottságának keddi ülése után valamennyi párt képviselője úgy nyilatkozott, hogy fokozódhat a migráció, ha a törökök nem kapnak vízummentességet az Európai Uniótól. A kormány receptjében, azaz a déli határzár megerősítésében már nincs ekkora egyetértés. Bővebben >>>

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!