2024. 05. 13. Hétfő Szervác, Imola napja
Jelenleg a TV-ben:

Bundicsfilm

Következik:

Vezércikk 04:00

Belföld

Magyar Péter ünnepi beszéde százmillió forintnál is többe kerülhetett + videó

Százmillió forintnál is többe kerülhetett Magyar Péter Március 15-i rendezvénye - írja az Origo. A politikus ezzel szemben azt nyilatkozta, hogy mindössze 20-30 millió forint körül mozgott a teljes rendezvény költsége.

  • Magyar Péter ünnepi beszéde százmillió forintnál is többe kerülhetett + videó

"Részben az én pénzemből, részben önkéntesek felajánlásából és pro bono felajánlásokból. És az mennyit tesz? 20-30- millió forint között van a teljes rendezvény költsége" – ezt állította Magyar Péter az MTVA riporterének, amikor arról kérdezték, hogy mennyibe került a Március 15-i rendezvénye. Az Origo információi szerint azonban egy ilyen esemény megszervezése és annak biztosítása százmilliónál is nagyobb tétel.

Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter Varga Judit exférje, pénteken az Andrássy úton tartott Március 15-i beszédében jelentette be, hogy szeretne pártot alapítani.

A rendezvényen csak baloldali szereplők álltak Magyar Péterrel a színpadra.

Az ünnepi beszédet követően Magyar Péter újabb interjút adott a Partizánnak, melyben elmondta, szeretne egy harmadik erőt létrehozni a magyar politikában. Ennek célja, hogy a 2026-os parlamenti választásokon egyetlen párt se szerezzen abszolút többséget, így a győztes koalíciós kormányzásra kényszerülne.

Magyar Péter szerint az ellenzéki pártok 2022-ben összegyurcsányozták magukat, ennek eredménye pedig az lett, hogy az eddigi legnagyobb vereségüket szenvedték el a Fidesztől a választásokon. Úgy látja, hogy jelenleg nem is tudnak ebből a tömbből kiszakadni az ellenzéki pártok de szíve joga mindenkinek lejönni Gyurcsány Ferencről és belátni, hogy nem az volt a helyes út.

Magyar Péter elmondta továbbá, hogy soha nem kötne szövetséget Gyurcsány Ferenccel, de Orbán Viktorral sem.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Átadták a felújított református templomot Tisztabereken

Átadták a felújított református templomot Tisztabereken

Mára mi, magyarok maradtunk az egyik utolsó - ha nem éppen az utolsó - templomépítő nemzet a "templomromboló" Európában - jelentette ki a Miniszterelnöki Irodát vezető államtitkár a felújított református imaház átadásán vasárnap a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Tisztabereken.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!