2024. 05. 12. Vasárnap Pongrác napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Globál 09:10

Belföld

Lehet, hogy mégsem lesz LMP-frakció

Elképzelhető, hogy a tavaszi időszakban sem lesz még frakciója az LMP-nek. A Magyar Nemzet úgy tudja: várhatóan csak két hét múlva dönt az Országgyűlés alkotmányügyi bizottsága az ellenzéki párt frakcióalapításának kérdésében.

A lap szerint a végső döntést a parlament helyett az Alkotmánybíróság mondja majd ki, amely további hetekbe telhet. Az LMP az év eleji kettészakadásával veszítette el frakcióját, amikor a képviselőcsoport fele a Bajnai-féle formációhoz csatlakozott.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Elnökválasztás kezdődött Litvániában

Elnökválasztás kezdődött Litvániában

Elnökválasztás kezdődött vasárnap Litvániában, az államfői tisztségért nyolc jelölt indul, köztük a hivatalban lévő Gitanas Nauseda, továbbá Ingrida Simonyte miniszterelnök. A voksolás második fordulóját, ha szükséges, május 26-án rendezik.
Diákok vesztették életüket egy buszbalesetben

Diákok vesztették életüket egy buszbalesetben

Balesetet szenvedett egy iskolabusz az indonéziai Jáva szigetén, a szerencsétlenségben legkevesebb 11-en meghaltak, köztük kilenc középiskolás diák - jelentették be helyi hatóságok vasárnap.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!