2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Bitay magyarázata: két Mészáros Lőrinc is létezik

2016. május 10., kedd 15:06, frissítve: szerda 18:11

Két Mészáros Lőrinc is létezik Bitay Márton szerint. A Földművelésügyi Minisztérium államtitkára Magyarország élőben című műsorunkban ezzel magyarázta, hogy a felcsúti polgármester nevére a megengedettnél több, összesen 400 hektár állami földet vásároltak.

„A két név, ugye nem nagyon ritka névről van szó, két különböző személyt takar. Erről beszélgettünk egy hónapja, csak azt nem sikerült kiszűrni az egyébként nyilvános, az NFA honlapján fent lévő adatbázisokból, hogy két teljesen más születési évről és két teljesen más anyja nevéről beszélünk. A polgármester urat ebből a szempontból nem érinti az ön által fölvetett kérdés” – fogalmazott Bitay Márton Örs.

Hozzátette azt is: a Four Seasons Hotelben szigorúan magánjellegű találkozón vett részt, amikor véletlenül összefutott a felcsúti polgármesterrel, de – mint fogalmazott – ahhoz senkinek nincs köze, hogy ki is volt ez az illető.

Mészáros Lőrinc fia is vehetett földet
A 23 éves Mészáros Lőrinc arra a lakcímre van bejelentve, mint milliárdos édesapja – azonos nevük miatt pedig nem lehet kideríteni, hogy a Földalapkezelő dokumentumaiban szereplő területeket melyikük vette meg - derítette ki korábban az RTL Klub. Bővebben>>
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!