2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Belföld

Kassai Dániel tagadta, hogy hamis vagyonnyilatkozatot adott le

Tagadta Kassai Dániel, hogy hamis vagyonnyilatkozatot adott volna le. A Célpont leplezte le, hogy a 18. kerületi Momentumos képviselő munkaszerződést kötött a kispesti önkormányzattal. A kerületi Fidesz azt tervezi, hogy feljelentést tesz.

  • Kassai Dániel tagadta, hogy hamis vagyonnyilatkozatot adott le

2018. március 20-án jelent meg az országos sajtóban a hír, miszerint Kassai Dániel visszalépett Kunhalmi Ágnes javára.

A Célpont birtokába került egy munkaszerződés, amiben az látható, hogy Kassai Dánielt 2018. március 7-én megbízta a szocialista vezetésű Kispesti Önkormányzat havi bruttó 350 000 Ft-ért. A megállapodás április 1-től lépett érvénybe. Azaz a 2018-as országgyűlési választások előtt egy héttel.

Kassait határozott időre 2019. március 31-ig bízták meg, így 12 hónap alatt 4 200 000 forintot vehetett fel a képviselő.

A szerződést azonban a Célpont információi szerint eltitkolta a vagyonnyilatkozatából.

Vagyonnyilatkozataiban nem tüntette föl ezt a munkaviszonyát úgy, hogy egy pár napon belül döntés születik arról, hogy feljelentést tesz-e a Fidesz–KDNP frakció ebben az ügyben – mondta el Híradónknak Szarvas Attila, a 18. kerületi KDNP frakcióvezetője.

Tóth Kálmán a helyi Fidesz képviselőcsoportjának első embere pedig arról beszélt: az ügy külön pikantériája hogy Kassai volt az, aki népszavazásra akarta vinni a vagyonnyilatkozatok rendszeres ellenőrzését.

A Kassai Dániel vagyonnyilatkozata körüli botrányt az ellenzéki pártok sem nézik jó szemmel. Az LMP és az MSZP szerint is ki kell vizsgálni az ügyet.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!