2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Csíksomlyói pünkösdi búcsú 11:00

Belföld

Jair Netanjahu: Izrael hálás Magyarországnak, amiért kiáll mellette + videó

Új formákat öntött az antiszemitizmus - ezt mondta az izraeli miniszterelnök fia budapesti látogatása során. Jaír Netanjahu csütörtök este kerekasztal beszélgetésen vett részt a Kommunizmus-kutató Intézet igazgatójával. Szalai Zoltán az MCC főigazgatója emlékeztetett: tavaly október hetedike óta egy másik világban élünk, miután a Hamász terrorszervezet megölt 1400 izraeli civilt.

  • Jair Netanjahu: Izrael hálás Magyarországnak, amiért kiáll mellette + videó

Az izraeli miniszterelnök fia azt mondta: Izrael toleráns ország, amely megvédi a keresztényeket és a kisebbségeket, míg a másik oldalon a palesztin terroristák tele vannak gyűlölettel a Nyugat iránt, és súlyosan diszkriminálják a nőket és a kisebbségeket. A rádiós műsorvezető ugyanakkor a zsidógyűlölet új formáiról beszélt, amely nagyon elterjedt az amerikai egyetemeken, a progresszív és liberális nyugati körökben.

Jair Netanjahu szerint 2001. szeptember 11., az Amerikai Egyesült Államokat ért terrortámadás után senki sem állt az al-Kaida oldalára. Az izraeli miniszterelnök fia beszélgetőtársa, Fekete Rajmund szerint azok akik elítélik Izrael reakcióját, azzal a váddal, hogy túl sok áldozatot okoz, nem ismerik a háború logikáját.

Nem először járt hazánkban Jair Netanjahu. Tavaly Budapesten nagyon határozottan kritizálta Soros György tevékenységét.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!