2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Csörte 09:05

Belföld

Hetven Soros által támogatott ügyész tevékenykedik Amerikában + videó

A Soros-hálózat célja, hogy az amerikai társadalom után Európában is felszámolja a józan ész politikáját – hangsúlyozta a KDNP frakcióvezető-helyettese a Napi Aktuálisban. Nacsa Lőrinc elmondta: ehhez pedig már régóta megvannak a megbízható emberei Brüsszelben.

  • Hetven Soros által támogatott ügyész tevékenykedik Amerikában + videó

Hetven Soros által támogatott ügyész tevékenykedik Amerikában – erről írt nemrég Mandiner. A lap szerint Soros György több millió dollárt áldozott arra, hogy minél több, általa támogatott és az ő érdekei szerint eljáró ügyész nyerje meg a választást. Az Egyesült Államokban ugyanis választják az ügyészeket.

Ezekben az ügyészekben a közös pont – azon kívül, hogy Soros-pártiak – hogy elvétve emelnek csak vádat a bűnözőkkel szemben, simán futni hagyják őket.

A washingtoni székhelyű World Tribune pedig azt írta, hogy az emiatt kirobbant társadalmi felháborodás nyomán 15 ügyész magától lemondott vagy eltávolították. De még mindig legalább 70 sorosista ügyész vigyáz arra, hogy ne kerüljenek rács mögé a bűnözők.

Van azonban köztük is kivétel. Alvin Bragg manhattani ügyész viszont vádat emelt Donald Trump volt republikánus amerikai elnök ellen, jelenlegi elnökjelölt-aspiráns ellen. A World Tribune emlékeztet, Bragg ügyészjelölti kampányához félmillió dollárral járult hozzá a Soros-hálózat.

"Ha az igazságszolgáltatás ilyen mértékben megdől, akkor az azonnal az egész politikai rendszert destabilizálja." – erről Bálint Botond beszélt a Vezércikkben. A szociológus szerint az Egyesült Államokban már 6-8-10 éve megvoltak ennek a folyamatnak az első jelei, de a társadalom képtelen volt ezzel bármit is kezdeni.

"Az a válság, amibe most Amerika belemanőverezte magát, annak az egyik okozója az, hogy az igazságszolgáltatás ennyire eltolódott balra. Rengeteg bíró, az egész bírói kar, a szövetségi bírói kar is iszonyatosan balra tolódott az elmúlt években. Az, hogy a republikánus elnökök kinevezgettek konzervatív bírókat nem ellensúlyozta ezt a folyamatot igazából, és gyakorlatilag egy társadalmi válsághoz vezetett mert iszonyú mennyiségű bűnöző nem került börtönbe emiatt." – hangsúlyozta Bálint Botond.

"Ez a Soros Györgyi világ, ez a Soros György és az Alex Soros által vezetett birodalom. " – ezt a KDNP frakcióvezető-helyettese nyilatkozata a Napi aktuálisban. Nacsa Lőrinc szerint a Soros-hálózat célja, hogy az amerikai társadalom után Európában is felszámolja a józan ész politikáját. Ehhez pedig már régóta megvannak a megbízható emberei Brüsszelben.

"Látjuk a sajtóban kirobbant botrányt, ami az ügyészekről szól Amerikában. Nem is kell ilyen messzire utaznunk , hiszen láthatjuk, hogy az Európai Parlamentben is ülnek Soros György fizetési listáján lévő képviselők."

Néhány évvel ezelőtt robbant ki az úgynevezett Soros-leaks botrányban. A Nyílt Társadalom Alapítványoktól kiszivárgott titkos dokumentumokból akkor kiderült, az előző ciklusban több mint 220 EP-képviselő kapott közvetve vagy közvetlenül rendszeres anyagi támogatást Soros Györgytől.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!