2024. 05. 12. Vasárnap Pongrác napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:00

Belföld

Hende Csaba nyert Czeglédy Csaba ellen

A kormánypártok jelöltje, Hende Csaba nyert Szombathelyen, és még javítani is tudott négy évvel korábbi eredményén. A politikus ellenfele, az ellenzék közös jelöltje az a Czeglédy Csaba volt, akit nemrég ítélték el az "Ördög Ügyvédje" ügyében. Több, mint 98 százalékos feldolgozottság mellett: Hende Csaba több mint 50 százalékon, Czeglédy Csaba pedig 39 százalékon állt.

  • Hende Csaba nyert Czeglédy Csaba ellen

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Gazdag gólt lőtt és klubrekorder lett, Sallói is betalált

Gazdag gólt lőtt és klubrekorder lett, Sallói is betalált

Gazdag Dániel és Sallói Dániel is gólt szerzett az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) legutóbbi játéknapján, ezzel előbbi játékos klubrekordot ért el a Philadelphia Unionban, illetve mindketten utolérték a liga eddigi legeredményesebb magyar légiósát, Nikolics Nemanját.
Elnökválasztás kezdődött Litvániában

Elnökválasztás kezdődött Litvániában

Elnökválasztás kezdődött vasárnap Litvániában, az államfői tisztségért nyolc jelölt indul, köztük a hivatalban lévő Gitanas Nauseda, továbbá Ingrida Simonyte miniszterelnök. A voksolás második fordulóját, ha szükséges, május 26-án rendezik.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!