2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

CPAC Magyarország 2024 14:00

Havasi viccel hárította a Párbeszéd tiltakozását

2017. április 21., péntek 20:19, frissítve: péntek 20:50

Orbán Viktor nem költözik a Várba, hiszen saját családi háza van – reagált Havasi Bertalan a Párbeszéd aktivistáinak demonstrációjára.

A miniszterelnök sajtófőnöke hozzátette: arról a választók döntenek majd, hogy kinek a munkahelye lesz a karmelita kolostor.

Havasi az MTI-vel azt is közölte, hogy a kormányfő elégedett a jelenlegi munkahelyével, büszke arra, hogy az ország, sőt egész Európa egyik legszebb épületében dolgozhat, de a Miniszterelnökség és a Miniszterelnöki Kabinetiroda az Országgyűlés kifejezett kérésére hagyja el az Országházat. Hozzátette, a Párbeszéd tiltakozását nem tartja célravezetőnek, mert „ha az ellenzéki politikusok mindenhova odaláncolják magukat, akkor hogyan fognak indulni a választáson?”

Szabó Tímea a Várban alávaló folyamatnak nevezte, hogy ezermilliárd forintot akar a miniszterelnök arra költeni hogy oda költözhessen, és „lenézhessen a magyar emberekre, hogy ő uralkodhasson a magyarok fölött”, ahelyett hogy ezt az összeget a szegénység felszámolására, az egészségügy rendbetételére és az oktatás rendbetételére fordítaná.

A Párbeszéd pénteki tiltakozásának eseményeit ebben a cikkünkben foglaltuk össze.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!