2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

CPAC Magyarország 2024 14:05

Belföld

Forgalomkorlátozás lesz az M0-s autóút több szakaszán

Forgalomkorlátozás lesz az M0-s autóút több szakaszán április elejétől több hétig - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szerdán az MTI-vel.

  • Forgalomkorlátozás lesz az M0-s autóút több szakaszán

Azt írták, hogy rézsűjavítás munkálatok miatt április 2-án, kedden 19 órától a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei sávelhúzásos terelést építenek ki az M0-s autóút M3-as autópálya felé vezető oldalán a 6-os főúti csomópont környezetében.

A sávzárás várhatóan május közepéig tart majd, ezalatt sávhúzással a két belső sávban haladhat a forgalom - tették hozzá.

Április 3. és 7. között továbbá Gyál, Vecsés és Maglód térségében az autóút több szakaszán hézagkiöntési munkálatok is zajlanak, valamennyi munkavégzésnél sávzárásra, 80 kilométer per órás sebességkorlátozásra, emiatt csúcsidőben jelentős menetidő növekedésre számíthatnak a közlekedők.

A rézsűjavítási, több hétig tartó munkálatok ideje alatt a sávzárás több mint egy kilométeres szakaszt érint, de a 6-os főúti csomópont kihajtó és felhajtó ága is használható lesz ezalatt - közölték, azzal együtt, hogy a hézagkiöntési munkálatok április 3-án és 4-én, szerdán és csütörtökön Gyál térségében, április 6-án és 7-én, szombaton és vasárnap Gyál-Vecsés és Maglód térségben zajlanak majd.

Fotó: MTI/Varga György

 

MTI 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Hírt adott magáról Gyurcsány Ferenc + videó

Hírt adott magáról Gyurcsány Ferenc + videó

Gyurcsány Ferenc azt állítja, hogy a Fidesz vezetői nem hajlandóak és nem mernek találkozni az emberekkel, ez persze hazugság – hangsúlyozta a közösségi oldalára feltöltött videóban Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Idén szokatlanul korán kezdődött az allergiaszezon + videó

Idén szokatlanul korán kezdődött az allergiaszezon + videó

A tavaszias időjárás miatt a növények pollenjei nagyobb mennyiségben kerültek a levegőbe a korábbi évekhez képest. A tüdőgyógyász szerint a gyakran orrfolyással, tüsszögéssel, és szemviszketéssel járó tünetek a leghatékonyabban az antihisztamin készítményekkel enyhíthetők.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!