2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Elismerték a Hír TV-nek: Mengyit rabosították

2016. október 10., hétfő 17:49, frissítve: csütörtök 12:23

Rabosították Mengyi Roland fideszes országgyűlési képviselőt, azaz levették az ujjlenyomatát, és fénykép készült róla a bűnügyi nyilvántartásba – ismerte el a politikus jogi képviselője Magyarország élőben című műsorunkban.

Futó Barnabás elmondta: a képviselő meggyanúsítása ellenére továbbra is gyakorolhatja megbízatását az Országgyűlésben. „Nem helyezték előzetesbe, lakhelyelhagyást sem írtak elő, házi őrizetet sem, szabadon mozoghat. A továbbiakban a nyomozati cselekményeknél, amelyeknél jelen kell hogy legyen, idézést fog kapni, tehát mondjuk szembesítés, ha netán van olyan személy, akivel ellentétes vallomása van, akkor szembesítés lesz, és lehetséges, hogy újabb kérdések merülnek fel az ügyészség részéről, és akkor folytatólagos kihallgatása történik meg” – mondta Futó Barnabás a Hír TV-ben.

Mint az ismeretes, gyanúsított lett Mengyi Roland, a Voldemort néven emlegetett fideszes országgyűlési képviselő. A politikust különösen nagy vagyoni hátrányt okozó, bűnszövetségben, bűnsegédként elkövetett költségvetési csalás kísérletével és vesztegetést állítva elkövetett befolyással üzérkedéssel gyanúsítják. A kormánypárti képviselő kihallgatása négy órán át tartott. Bővebben>>>

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!