2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Európai Híradó

Következik:

Csinibaba 13:00

Belföld

Büntetlenül patkányozhatja más párt szavazóit Bangóné

Patkányozása miatt az MSZP szerint nem kell lemondani Bangónénak. A Fidesz kommunikációs igazgatója ugyanakkor úgy gondolja távoznia kellene a közéletből a szocialista politikusnak.

  • Büntetlenül patkányozhatja más párt szavazóit Bangóné

AZ MSZP országgyűlési képviselője péntek reggel élő adásban nevezte patkánynak a fidesz szavazóit.

Párttársa Kórózs Lajos kellemetlennek érezte hogy reagáljon, ezért az MSZP budapesti alelnöke válaszolt. Őrsi Gergely szerint Bangóné nem fog lovagkeresztet kapni kijelentéséért, de mivel megbánta amit tett, ezért szerinte nem kell távoznia a közéletből.

Szél Bernadett aki korábban több alkalommal is Bangóné Borbély Ildikóval közösen tüntetett azt mondta: az a fontos, hogy megtörtént a bocsánatkérés. A független képviselő a közbeszéd eldurvulásával magyarázta azt hogy egy ellenzéki politikus patkánynak nevezi a kormánypárti szavazókat.

Az Vágó Gábor, LMP európai parlamenti listavezetője szerint viszont megengedhetetlen az, hogy bármelyik politikus ilyen formában minősítse más pártok szavazóit.

A Fidesz arra szólítja fel a szocialista párt vezetését, hogy hívja vissza az Országgyűlésből és a magyar közéletből Bangóné Borbély Ildikót.Hidvéghi Balázs közölte: az MSZP politikusa mandátumának visszaadása helyett pusztán zavart és gyáva magyarázkodásba kezdett.

 

A Hollik István kormányszóvivő szerint az országgyűlés egyetlen tagja sem engedheti meg magának azt, hogy más pártok szavazóit patkánynak nevezze.

Bangóné Borbély Ildikónak nem ez az első emlékezetes megnyilvánulása. Tavaly decemberben, amikor több ellenzéki képviselővel együtt az MTVA épületében éjszakázott, azt a látszatot akarta kelteni, hogy a földre fektették őket a biztonsági őrök. A látványos tiltakozás máskor sem sikerült jól. Az MSZP-s képviselőnőnek többször meggyűlt a baja a helyesírással is.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Lelepleződött Magyar Péter

Lelepleződött Magyar Péter

Magyar Péter hazudott – írja az Origo. Nem a párt neve miatt választotta a Tisza Pártot, hanem mert pontosan ismerte őket. Az összekötőkapocs pedig a piramisjátékért 4 évig börtönben ült anyós jelölt volt. S. Máriának ugyanis ugyanebben a piramisjátékban bűntársa volt a Tisza Párt alapítója.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!