2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Csinibaba

Következik:

Híradó 15:10

Belföld

„Az élet igazolja a Lackner-féle hangfelvételen elhangzottakat”

Dódity: Hülyének néznek mindenkit, ehhez a Momentum asszisztál

  • „Az élet igazolja a Lackner-féle hangfelvételen elhangzottakat”

„Átláthatóságért felelős tanácsnokot neveznek ki, de közben duplájára emelik Mr. Negyven Százalék fizetését. Hülyének néznek mindenkit. Mindehhez pedig a Momentum asszisztál” – ezt írta közösségi oldalára tegnap Dódity Gabriella, a XIX. kerületi képviselő testület fideszes frakcióvezetője annak kapcsán, hogy Gajda Péter MSZP-s polgármester a duplájára emelte Kránitz Krisztián, a kispesti vagyonkezelő igazgatójának fizetését.

Érdekes – írja a frakcióvezető  –, Lackner Csaba a kiszivárogtatott hangfelvételek egyikén épp arról mesél, hogy fizetésének megduplázásával „mentené meg” a képviselő-jelöltségtől elesett Kránitzot. Erre maga Lackner is azt mondta neki, ez hülye ötlet, a fideszesek köhögnek majd miatta, meg amúgy is visszatetsző – idézte fel Dódity a korrupciós ügyekről beszélő volt kispesti szocialista szavait, majd úgy fogalmazott, ennyit arról, valódiak-e a hangfelvételek: az élet igazolja Lackner szavait.

Korábban Gajda Péter polgármester és Burány Sándor, Kispest országgyűlési képviselője egyaránt azt állította, hogy nem ismerik fel, kinek a hangja hallható, manipulált kazettáról lehet szó.

A Gajda szerint „éhes”, spanyolországi nyaralóját vagyonnyilatko­zatában eltitkoló Kránitzot azért kellett megmenteni dupla fizetéssel, mert az MSZP már nem indította újra képviselőjelöltként az önkormányzati választáson.

Felmerült, hogy legyen akkor külsős alpolgármester, de ezt a koa­líciós partnerekkel nem tudták letárgyalni, aztán a hangfelvétel alapján, Lackner elmondása szerint, jött Gajda Péter polgármester ötlete. 

Magyar Hírlap

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Marine Le Pen azt üzente Giorgia Meloninak

Marine Le Pen azt üzente Giorgia Meloninak

Együtt győzünk Európában, nem halaszthatjuk el a mostani lehetőséget – hangoztatta Marine Le Pen, a francia Nemzeti Tömörülés (RN) vezetője a Corriere della Sera című olasz napilapban politikai egységet szorgalmazva az olasz jobboldalt vezető Giorgia Melonival vasárnap.
Szalay-Bobrovniczky Kristóf: mi, magyarok békét akarunk!

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: mi, magyarok békét akarunk!

A hősök adósai vagyunk, de ezt az adósságot nem elsősorban emlékművekkel kell megfizetnünk, hanem azzal, hogy megvédjük mindazt, amiért az életüket adták: a szabad és a sorsáról maga döntő Magyarországot – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter vasárnap Budapesten, a Fiumei úti sírkertben, az 52-es hősi parcellánál.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Lelepleződött Magyar Péter

Lelepleződött Magyar Péter

Magyar Péter hazudott – írja az Origo. Nem a párt neve miatt választotta a Tisza Pártot, hanem mert pontosan ismerte őket. Az összekötőkapocs pedig a piramisjátékért 4 évig börtönben ült anyós jelölt volt. S. Máriának ugyanis ugyanebben a piramisjátékban bűntársa volt a Tisza Párt alapítója.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!