2024. 05. 12. Vasárnap Pongrác napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Európai Híradó 23:30

Belföld

Elindult az Axioma.hu, Magyarország új keresztény közéleti portálja + videó

Az oldalukon megjelenő szemlék, cikkek, véleménycikkek és interjúk mind azt a célt szolgálják, hogy eszközöket adjanak a magyar keresztényeknek a társadalmi jelenségek, a kultúra és a közélet értelmezéséhez, valamint aktuális értékorientált hírszemlével naprakésszé tegyék őket korunk legégetőbb kihívásairól, legyen szó a pornográfiáról, a bioetikai kérdésekről, vagy éppen a szexualitást érintő zűrzavarról. 

  • Elindult az Axioma.hu, Magyarország új keresztény közéleti portálja + videó

Az oldal mindezeken kívül tájékoztat a hazai és a külföldi keresztény világ egyes eseményeiről, valamint meghatározó kortárs közszereplők gondolatairól is.

Pénteken egy főszerkesztői köszöntő mellett, az olvasók egy véleménycikket is olvashatnak Czopf Áron eszmetörténész tollából, illetve egy kanadai életpárti aktivista figyelmeztetését az eutanázia legalizációjáról.

A hét további részében szintén izgalmas írások megjelenését tervezik! 

Megérkezett a Carpe Deum első része is, Földi-Kovács Andrea műsorvezetésével!

 

Az Axioma hisz abban, hogy a keresztény hit több, mint hagyományőrzés vagy kultúra: személyes szeretetkapcsolat Istennel, amelyből cselekedetek indulnak.

Ki kell lépnünk a komfortzónánkból, élővé és aktívvá tenni a hitünket, nagyobb szerepet vállalni a közgondolkodás, a közmorál alakításában. Isten ugyanis általunk és bennünk cselekszik

- írják.

Borítókép: Földi-Kovács Andrea, a központ igazgatója.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Átadták a felújított református templomot Tisztabereken

Átadták a felújított református templomot Tisztabereken

Mára mi, magyarok maradtunk az egyik utolsó - ha nem éppen az utolsó - templomépítő nemzet a "templomromboló" Európában - jelentette ki a Miniszterelnöki Irodát vezető államtitkár a felújított református imaház átadásán vasárnap a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Tisztabereken.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!