2024. 05. 11. Szombat Ferenc napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Belföld

A liberálisok egyetértenek a Momentummal

A Kereszténydemokrata Néppárt szerint ebből is látszik, hogy az ellenzék bevándorláspárti és a brüsszeli érdekeket próbálják Magyarországon képviselni.

  • A liberálisok egyetértenek a Momentummal

Egy tagállamnak legyen joga és lehetősége arra, hogy kiváltsa ezeket a menekülteket és fizessen annak az országnak plusz extra pénzt, aki mondjuk Magyarország helyett befogadja és megpróbálja integrálni ezeket a menekülteket.

Extra pénzt kellene fizetnie Magyarországnak, ha nem fogad be migránsokat. Ezt a Momentum elnöke mondta a Hír tv kérdésére még hétfőn. Az ellenzéki pártok többsége nem támogatja Fekete-Győr András javaslatát.

A jobbikhoz hasonlóan a szocialisták is kibújtak a válaszadás alól.

A Kereszténydemokrata Néppárt frakciószóvivője szerint nem újdonság, hogy az ellenzék bevándorláspárti.

Nacsa Lőrinc hozzátette, hogy nem megnyitni, hanem megvédeni kell Európa határait. Mint mondta, a kormány elutasítja a kötelező letelepítési kvótát, és ahogy eddig, úgy ezután is mindent megtesz annak bevezetése ellen. A frakciószóvivő arról is beszélt, hogy az európai uniós határvédelmi ügynökség szerint minden Európába tartó útvonalon emelkedik az illegális bevándorlók száma.

Hír TV 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Nyilatkozott Karácsonyék tervéről az Autós Nagykoalíció elnöke

Nyilatkozott Karácsonyék tervéről az Autós Nagykoalíció elnöke

Mindössze néhány napja döntött a Karácsony Gergely-féle városvezetés a Budapesti Klímaügynökség létrehozásáról, az új intézmény irányítására felkért Ámon Ada máris egy olyan elképzeléssel állt elő, amely rendkívül nehéz helyzetbe hozná a budapesti autósok nagyobbik részét. Az energiapolitikai szakértő ugyanis arról beszélt egy podcastműsorban, hogy kitiltaná a főváros utcáiról a tíz évnél idősebb gépkocsikat.
Donald Tusk: eszkalálódó hibridháborúval kell szembenéznünk

Donald Tusk: eszkalálódó hibridháborúval kell szembenéznünk

Lengyelországnak egyre súlyosbodó hibrid háborúval kell szembenéznie, a Fehéroroszországból érkező illegális migráció kivédése érdekében pedig megkezdte teljes keleti határszakaszának további megerősítését – jelentette ki Donald Tusk lengyel miniszterelnök.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!