2024. 05. 10. Péntek Ármin, Pálma napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

A hatvani kórház Covid-részlegén volt tűz hajnalban

A hatvani Albert Schweitzer kórház Covid-részlegén volt tűz vasárnap hajnalban, a balesetben nem sérült meg senki. Zelnik Krisztina, az intézmény sajtókapcsolatokért felelős munkatársa az MTI-nek azt mondta, a koronavírus-fertőzött betegeket a kórház más, e célra fenntartott részébe helyezték át.

  • A hatvani kórház Covid-részlegén volt tűz hajnalban

A katasztrófavédelem korábban azt közölte az MTI-vel, hogy egy kórterem gyulladt ki a hatvani kórház egyik épületszárnyának első emeletén. Berendezési tárgyak égtek, és a tűz a kórterem ablaka alatt álló sátorra is átterjedt. A munkálatok idejére három kórtermet ürítettek ki.

A kórház sajtókapcsolatokért felelős munkatársa azt közölte, hogy a tűz a koronavírusos betegek számára elkülönített épületrész egyik kórtermében keletkezett. A dolgozóknak egy 28 ágyas, nem intenzív Covid-19 ellátó részleget kellett kiüríteniük.

Elmondta, az épület átszellőztetése és az elsődleges kármentesítés még tart, a történtek a betegek ellátásában és a kórház működésében nem okoz tartós fennakadást.

Nagy Csaba Heves megyei katasztrófavédelmi szóvivő az MTI kérdésére válaszolva jelezte: a riasztást követően Hatvanról, Gyöngyösről és Aszódról hét járművel 22 tűzoltó érkezett a helyszínre, a lángokat rövid időn belül megfékezték. A tűz okát még vizsgálják - tette hozzá.

 

Tűz volt a hatvani kórházban

Kigyulladt egy kórterem a hatvani kórház egyik épületszárnyának első emeletén vasárnap hajnalban - tájékoztatta a katasztrófavédelem az MTI-t.

Egy kórteremben a berendezési tárgyak égtek, a tűz a kórterem ablaka alatt álló sátorra is átterjedt. A lángokat a tűzoltók rövid időn belül eloltották.

A munkálatok idejére három kórtermet ürítettek ki az első emeleten, az intézkedés huszonhárom embert érintett.

 

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Békemenet lesz június 1-jén

Békemenet lesz június 1-jén

Magyarország maradjon a béke szigete! mottóval Békemenetet szervez június 1-jén a Margitszigeti Nagyrétre a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA).
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!