2024. 05. 15. Szerda Zsófia, Szonja napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:00

Adás

Híradó

Ön a HírTV adásának 60 perccel késleltetett műsorát láthatja

Szijjártó Péter: Magyarország nem fog befogadni illegális bevándorlókat, akárhogy is erőszakoskodnak

Magyarország nem fog befogadni illegális bevándorlókat, akárhogyan is erőszakoskodnak Brüsszelből, hazánk álláspontja továbbra is változatlan a frissen elfogadott európai uniós migrációs és menekültügyi paktum ügyében - jelentette ki a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Budapesten.

Belföld

A nap kérdése

A háború folytatására szavaznának az emberek Európában?
Belföld

Rétvári Bence: Brüsszelben az illegális migráció kapcsán csak a gázpedált ismerik, a féket nem + videó

A politikus hozzátette: Magyarország mellett Lengyelország és Szlovákia sem írta alá a paktumot.
Belföld

Költségvetési csalás gyanújával újabb embert hallgatott ki a NAV + videó

A témával kapcsolatban élőben kapcsoltuk Dornfeld Lászlót, az Alapjogokért Központ vezető elemzőjét.
Külföld

A júniusi svájci egyeztetések nem lesznek hatással a háborúra + videó

Hiába várják több mint 160 ország állam- és kormányfőjét a júniusi, svájci békekonferenciára, a tanácskozás egy kirakatesemény lesz – ezt mondta az MCC kutatója Napindító című műsorunkban.
Belföld

Kétes múltú emberekkel veszi körbe magát a Tisza párt alelnöke + videó

Nyugdíjasokat kifosztó, börtönben ült anyós gazdasági vezető, félkarú rablókkal seftelő pártalapítók, alvilági testőrök – kétes múltú emberekkel veszi körbe magát Magyar Péter.
Külföld

Franciaország a figyelem középpontjában + videó

A Híradóban élőben kapcsoltunk Párizsba tudósítónkhoz, Zöldhegyi Katalinhoz.
Belföld

Rákerült a végső pecsét a migrációs paktumra + videó

A Híradóban élőben kapcsoltuk Vargha Márkot, a Migrációkutató Intézet elemzőjét, majd Pócza Istvánnal, a Battyhány Lajos Alapítvány szakmai programvezetőjével folytattuk a témát.
Belföld

Újabb bizonyíték van arra, hogy Karácsonyék kitiltanák az autókat a fővárosból + videó

Hiába próbálja tagadni Karácsony, újabb bizonyíték van arra, hogy kitiltanák az autókat a városból. Folyamatosan drágítani és szűkíteni akarják az autósok területét – írta a Facebookon közzétett videójához a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje.
Belföld

Orbán Viktor: Magyarország a Balkán békés fejlődésében érdekelt

Orbán Viktor miniszterelnök szerdán a Karmelita kolostorban fogadta Milorad Dodikot, a boszniai Szerb Köztársaság elnökét - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát irányító helyettes államtitkár.
Belföld

Kommunikációs szakértő: Magyar Péter a szennyezett reputáció klasszikus esete

Felemeli a nadrágszíjat, büszkén pózol vele. Ha így folytatja, akkor a Tisza párt diktafonos kulcstartókat is fog osztogatni – írja Facebook-bejegyzésében Perlaky-Papp József kommunikációs szakember.
Belföld

Az európaiak nemet mondanak az uniós országok katonáinak ukrajnai szerepvállalására

Míg az Európai Unió polgárainak 59 százaléka harcolna a hazájáért a saját országa területén, az országhatárokon kívül alig több mint a negyedük ragadna fegyvert, sőt, ha uniós országok katonáinak ukrajnai szerepvállalásáról van szó, elsöprő elutasítottság látható – olvasható a Századvég Európa Projekt kutatásában.
Belföld

Feljelentették Karácsonyékat + videó

Költségvetési csalás, pénzmosás, hűtlen kezelés, valamint hamis magánokirat felhasználásának megalapozott gyanúja miatt feljelentést tett a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Bűnügyi Főigazgatóságánál Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője.
Háború Ukrajnában

Napindító: Dunda György - A mozgósítási törvény hatálybalépésével vége a nyugodt életnek + videó

Dunda György, a HírTV kárpátaljai tudósítója számolt be a legfrissebb ukrán eseményekről.
Belföld

Migránstáborok létrehozására kötelezné hazánkat az EU

Az Európai Unió által elfogadott migrációs paktum ellentétes a magyar nemzeti érdekekkel, Magyarország azt nem kívánja végrehajtani – közölte a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója.
Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában és Izraelben: Oroszország állítólag azonosította az Északi Áramlat felrobbantóit + videó

Somkuti Bálint biztonságpolitikai szakértő, Bidló Gábor, a BudaGabona ügyvezető igazgatója és Dunda György, a HírTV kárpátaljai tudósítója élőben elemezték a legfrissebb háborús híreket.
Belföld

Hornung Ágnes: Migráció helyett a gyermekvállalás ösztönzésére van szükség

Magyarország álláspontja szerint a migráció helyett megfelelő családpolitikára és a gyermekvállalás ösztönzésére van szükség.
Belföld

Tovább dagad a kampányfinanszírozási botrány + videó

A kampányfinanszírozási botrányról kérdezte Karácsony Gergelyt a Magyar Nemzet. A lapnak sikerült elérnie telefonon az ügy egyik kulcsfiguráját Mravik Zsoltot is.
Gazdaság

Nagy Márton: május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint - mondta a nemzetgazdasági miniszter a tárca szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.
Napindító

Napindító - Utcai sportok olimpiai fesztiválja Budapesten + videó

A téma kapcsán Fürjes Balázs, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság állandó tagja és Gyulay Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke voltak a vendégeink.
Külföld

Sokan meghaltak lövöldözésben a dél-mexikói Chiapas államban

Tizenegyen haltak meg a Mexikó déli részén lévő Chiapas államban helyi idő szerint kedden kitört lövöldözésben - jelentette be az állam ügyészsége.
Külföld

A neten vásárolnak pubertásblokkolókat a tinik

Tiltott pubertásgátló gyógyszert vásárolnak a fiatalok az internet feketepiacán.
Belföld

A Tisza Párt jelöltje megpróbálta megkárosítani a fővárost

Ordas Eszter és társai egy 2020 nyarán, menetrend szerinti hajóüzemeltetés tárgyában kiírt BKV-tendert próbáltak megcsapolni, meglehetősen amatőr módon, így hamar lebuktak.

Legfrissebb híreink

Radar

Belföld

Hollik István: Brüsszel átvert bennünket

Brüsszel veszélyezteti a magyarok biztonságát és átvert bennünket - jelentette ki Hollik István országgyűlési képviselő Örkény községének lakossági fórumán.
Napi aktuális

Kulka János így is, úgy is a nemzet színésze + videó

A balliberális sajtó azon pörög, hogy Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója nem hívta fel a nemzet színészánek választott, Kulka Jánost. A téma kapcsán Szabó László, a Magyar Teátrumi Társaság titkára volt a Napi aktuális vendége.
Vezércikk

Vezércikk - Magyar Péter egy idő után teljesen kivetkőzik magából + videó

Gusztustalannak nevezte Magyar Péter viselkedését Ceglédi Zoltán politológus, miután a Tisza Párt alelnöke saját fiával való kapcsolatát is a nyilvánosság elé vitte. A hírről a Vezércikk vendégei, Boros Bánk Levente, Bencsik András és Móczár Gábor is elmondták a véleményüket.
Napi aktuális

Mi állhat Szergej Sojgu leváltásának hátterében? + videó

Andrej Belouszov eddigi volt első miniszterelnök-helyettest javasolta az orosz védelmi tárca élére Vlagyimir Putyin elnök. A moszkvai védelmi tárcát eddig irányító Szergej Sojgu az orosz biztonsági tanács titkári posztjára kerülhet. A témában vendágünk volt Demkó Attila, az MCC geopolitikai műhelyének vezetője.
Napi aktuális

Eltérő kutatási eredményeket produkáltak a közvélemény-kutatók + videó

A közvélemény-kutató cégek szerint vissza kellene szerezni a szakma hitelességét. A témában vendégünk volt Kassai Endre, a Piackutatók Magyarországi Szövetségének elnöke.
Belföld

Orbán olyat tett, amitől Soros Györgyöt kiverte a víz

Stumpf István és Schmidt Mária méltatta G. Fodor Gábor legújabb, Orbán Viktor miniszterelnökről és a magát jóságos filantrópnak tartó Soros György milliárdosról szóló könyvét.
Napi aktuális

Szigorúbb versenyszabályok hatálya alá vonják a Booking.com-ot + videó

Az Európai Bizottság a szálláshely-közvetítő Booking.com-ot felvette azon digitális vállalatok listájára, amelyek méretüknél fogva szigorúbb versenyszabályok hatálya alá tartoznak. A témában vendégünk volt Szatmáry Kristóf, a Fidesz országgyűlési képviselője.
Várólistások, figyelem! + videó

Várólistások, figyelem! + videó

Ismét nyúlnak a várólisták az egészségügyben. Szürkehályog-, térd-, és csípőprotézis-műtétre várnak a legtöbbe, pedig pénz lenne. Az okokról a NEAK főigazgatója, Kiss Zsolt beszélt a kedd esti Napi aktuálisban. 
Három ember meghalt egy kamion rakterében az M1-es autópályán

Három ember meghalt egy kamion rakterében az M1-es autópályán

A jelenlegi adatok szerint kedden 14 óra körül az M1-es autópálya 72. kilométerénél, a sztráda Győr felé vezető oldalán egy nyergesvontatóból és pótkocsiból álló járműszerelvény forgalmi okok miatt hirtelen fékezett. Ennek következtében a rakománya elmozdult, és ráborult a raktérben szabálytalanul tartózkodó személyekre. Az eset során három fő életét vesztette, ketten megsérültek, őket kórházba vitték.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!