2024. 07. 04. Csütörtök Ulrik napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Adás

Komment

Ön a HírTV adásának 60 perccel késleltetett műsorát láthatja

Fehér Ház: Joe Biden nem lép vissza az elnökjelöltségtől

A Fehér Ház valótlannak minősítette a Joe Biden elnökjelölti visszalépésének reális lehetőségéről szóló sajtóinformációkat szerdán.

Belföld

A nap kérdése

Önt elítélné a bíróság, ha elrabolná valaki mobiltelefonját?
Kék hírek

Több halálos áldozatot követelő baleset volt az Árpád hídon

Három gépkocsi ütközött össze Budapesten, az Árpád híd Pestről Budára vezető oldalán szerdán késő este, a balesetben hárman meghaltak és többen megsérültek – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.
Külföld

Parlamenti választásokat tartanak Nagy-Britanniában

14 év után fölényes győzelemmel térhet vissza a hatalomba a baloldal Nagy-Britanniában.
Külföld

Egy tévéinterjúban üzente meg Zelenszkij Trumpnak, hogy álljon elő béketervével

Donald Trump béketervét követeli Zelenszkij – írta meg a Magyar Nemzet. A lap arról számolt be, hogy az ukrán elnök tudni akarja, szerepel-e a javaslatban Ukrajna szuverenitásának megsértése.
Külföld

Erős frakciója lehet a Patrióták Európáért szövetségnek + videó

Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője az új jobboldali erőről, a Patrióták Európáért tömörülésről beszélt a HírTV-nek. A riporter Zöldhegyi Katalin volt.
Napi aktuális

A magyar uniós elnökség számára fő prioritás a versenyképesség + videó

A Napi aktuális vendége Lentner Csaba az NKE egyetemi tanára, közgazdász volt, akivel M. Dobos Marianne műsorvezető az Európai Unió versenyképességének helyzetéről beszélgetett.
Vezércikk

Vezércikk – Menczer Tamás szerint Orbán Viktor egy nap alatt többet tett, mint a brüsszeliek két év alatt + videó

Menczer Tamás szerint Orbán Viktor egy nap alatt többet tett, mint a brüsszeliek két év alatt. Ezzel szemben a New York Times arról ír, hogy bár még Zelenszkij szerint is rendkívüli jelentőségű volt a tegnapi találkozó, de szerintük Orbán Putyin érdekeit képviselte Kijevben. A témákban a Vezércikk vendégei is véleményt mondtak.
Napi aktuális

A hatóság rongálás és garázdaság miatt indított nyomozást Magyar Péter ügyében + videó

A Napi aktuálisban Nagy Attila Tibor politikai elemző és Nagy Ervin filozófus, a Mandiner munkatársa osztotta meg gondolatait, véleményét Magyar Péter botrányáról, annak rendőrségi, jogi és politikai következményeiről.
Napi aktuális

Sok nagy európai párt érdeklődését felkeltette a Patrióták Európáért szövetség + videó

A Napi aktuálisban Kiszelly Zoltán a Századvég politikai elemzési igazgatójával beszélgetett M. Dobos Marianne műsorvezető, mégpedig ezekről a témákról: Orbán Viktor Kijevben, Patrióták Európáért.
Napi aktuális

Orbán Viktor határidőhöz kötött tűzszünet megfontolását kérte Zelenszkijtől + videó

A Napi aktuális vendége Juhász Hajnalka a Kereszténydemokrata Néppárt országgyűlési képviselője volt, akivel M. Dobos Marianne műsorvezető többek között ezekről a témákról beszélgetett: Orbán Viktor Kijevben, Patrióták Európáért.
Napi aktuális

Lánszki Regő: A kormány célja a magántőke bevonása a kastélyok hosszútávú működtetésébe + videó

A Napi aktuális vendége Lánszki Regő az Építési és Közlekedési Minisztérium építészeti államtitkára volt, akivel M. Dobos Marianne műsorvezető az új kastélytörvényről beszélgettek, melynek során többek között közel ötven magyar kastély felújításáról, működtetéséről volt szó.
Külföld

Két újabb párt is csatlakozhat a Patrióták Európáért pártszövetséghez + videó

Az európai politikát meghatározó erővé válhat a vasárnap bejelentett szerveződés, a Patrióták Európáért. A frakciószövetség egyik alapítója, Orbán Viktor és a szakértők is arra számítanak, hogy a napokban további csatlakozók érkeznek még az európai parlamenti képviselőcsoporthoz, köztük Wilders vezette Szabadságpárt is.
Belföld

Gyurcsány Ferenc az ellenzéki vezetőket hibáztatja az ellenzék bukásáért + videó

Egyre több ellenzéki párt kéri a DK elnökének lemondását..... Gyurcsány Ferenc viszont az ellenzéki pártok vezetőit hibáztatja az ellenzék sorozatos bukása miatt. Vona Gábor közösségi oldalán reagált a volt miniszterelnök vádjára.
Komment

Komment – Kik fognak még csatlakozni a Patrióták Európáért Pártszövetséghez? + videó

Az adás vendégei voltak: Brenner Koloman a Jobbik-Konzervatívok országgyűlési képviselője, Haraszti Gyula a Magyar Nemzet főmunkatársa, Varga Etele szabadúszó újságíró és Kertész Dávid a Pestisrácok újságírója. Műsorvezető: Mészáros Nóra.
Belföld

Az újbudai pedofil botrány gyanúsítottját továbbra is az IMEI-ben tartják fogva + videó

"A Fővárosi Főügyészség indítványa alapján a nyomozási bíró szeptember második napjáig meghosszabbította a gyanúsított letartóztatását. A bíróság osztotta azt az ügyészségi álláspontot, hogyha szabad lábon maradna a gyanúsított, akkor elszökhetne." Így nyilatkozott Rab Ferenc Levente helyettes sajtószóvívő, Fővárosi Törvényszék.
Külföld

Új, több mint kétmilliárd dolláros katonai csomagot állított össze Amerika Ukrajna számára + videó

Az Amerikai Egyesült Államok kedden bejelentette: több mint 2,3 milliárd dolláros biztonsági támogatást állított össze Ukrajnának.
Radar

Radar – Mégis lesznek légkondik a párizsi olimpián + videó

Az olimpiai faluban már javában zajlanak az előkészületek a közelgő ötkarikás játékokra. A falu több mint 20.000 sportolót fogad majd az olimpián és a paralimpián, ahova július 18-tól érkeznek a résztvevők.
Belföld

Búvárok hozták fel a Magyar Péter által elvett és Dunába dobott mobiltelefont

A beszámolók szerint a Tisza Párt alelnöke kötözködött, nőket zaklatott, az egyik vendég kezéből pedig kicsavarta a mobiltelefonját, amit zsebre tett.
Paláver

Paláver – Jogi szakértők szerint rablást követhetett el Magyar Péter + videó

A HírFM és a HírTV interaktív műsora a szócsaták bajnokaival. Műsorvezető: Gajdics Ottó.
Radar

Radar – Magyar művész a világ legjobb férfi balett táncosa + videó

Idén első magyarként a Nemzeti Balett principálja Balázsi Gergő Ármin kapta a balett táncosi elismerést, a Benois de la Danse díjat.
Belföld

Azbej Tristan: Nem a migrációt kell támogatni, hanem lehetővé kell tenni, hogy az emberek, a közösségek az otthonaikban maradhassanak

Azbej Tristan közölte: a magyar kormány különböző iraki humanitárius és újjáépítési projektek mellett összesen 1,1 millió euróval támogatta az iraki jazidi közösséget az elmúlt hat évben.
Kultúra

Mától dübörög a Balaton Sound

A fesztivál négy napján mások mellett fellép Marshmello, Paul Kalkbrenner, Timmy Trumpet, James Hype, Purple Disco Machine, az underground szcénából Amelie Lens, Adam Beyer, Marceo Plex, Stephan Bodzin vagy Nico Moreno.

Legfrissebb híreink

Kifakadt az illegális migrációra az olasz külügyminiszter

Kifakadt az illegális migrációra az olasz külügyminiszter

Antonio Tajani hangsúlyozta, hogy a római kormány migrációs politikája egyrészt az emberkereskedőkkel szembeni küzdelemre épül, másrészt a méltó életfeltételek biztosítására a törvényes migrációs folyosókon érkezők számára.

Radar

Sport

Varga Barnabás minden energiájával a mihamarabbi felépülésre akar koncentrálni

A magyar válogatott játékos szülőfalujában – ahol jelenleg is lábadozik –, Szentpéterfán fogadta a FradiMédia stábját, akikkel kivételt tett és rövid interjút adott.
Láncreakció

Láncreakció: Milyen kilátásai vannak jelenleg a béketárgyalásoknak és a háborús eszkalációnak? + videó

Vukics Ferenc katonai szakértő és Kosztur András a XXI. Század Intézet vezető kutatója voltak a vendégeink.
Külföld

Bloomberg: Le Pen pártja csatlakozhat Orbánék EP frakciójához

A francia Nemzeti Tömörülés egyeztetéseket folytat más európai pártokkal arról, hogy vele együtt csatlakozzanak a Patrióták Európáért frakcióhoz, amit Orbán Viktor és két másik közép-európai párt vezetője hozott létre – számolt be a Bloomberg.
Belföld

A Magyar Péter által elkövethetett bűncselekményért akár három év börtön is járhat + videó

Garázdaságért, rongálásért, lopásért, vagy akár rablásért is felelhet Magyar Péter, amennyiben bebizonyosodik, hogy az említett bűncselekmények megvalósulhattak a botrányos lerészegedése közben.
Belföld

Beismerés: Milliárdos üzletember pénzelte a Tisza Pártot Magyar Péter kérésére

Bojár Gábor milliárdos üzletember annak idején korrupcióval alapozta meg a vagyonát, és korábban a Momentum egyik legnagyobb szponzora volt – írja a Mandiner.
Külföld

Visszaléptetésekkel akarja akadályozni a francia baloldal a Nemzeti Tömörülést + videó

Tömeges visszaléptetésekkel igyekszik megakadályozni a francia baloldal, hogy a szuverenista Nemzeti Tömörülés többséget szerezzen a Nemzetgyűlésben.
Belföld

Elszáradt fenyveseket újít meg területén az Ipoly Erdő Zrt. + videó

A klímaváltozás miatt elszáradt fenyveseket újít meg területén az Ipoly Erdő Zrt. Az állami erdőgazdálkodó most azokat a beteg állományokat vágja ki, amelyek máshogy már nem menthetőek.
Kiüríti a korszerűtlen győri börtönt a büntetés-végrehajtás

Kiüríti a korszerűtlen győri börtönt a büntetés-végrehajtás

Számos biztonsági és fenntarthatósági szempontot mérlegelve a büntetés-végrehajtási szervezet úgy döntött, hogy a Győr-Moson-Sopron Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetet néhány hónapon belül kiüríti, a fogvatartottakat más börtönökbe szállítja át - közölte a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BVOP) az MTI-vel szerdán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!