2022. 05. 24. Kedd Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között 14:00

Vezércikk

Vezércikk: Zöld utat kapott a precedens értékű népszavazás

A baloldal politikusai és propagandistái szégyentelenül terjesztenek álhíreket, ha kedvenc témáikat akarják napirenden tartani, de szó volt arról is, hogy az Alkotmánybíróság csütörtöki döntésével minden jogi akadály elhárult a gyermekvédelmi népszavazás kiírása elől. A stúdióban Máthé Zsuzsa, Bencsik András és Mráz Ágoston Sámuel. Műsorvezető: M. Kovács Róbert.

 

A tartalomból: 

Döntés - Zöld utat kapott a gyermekvédelmi törvényről szóló népszavazás

Fake news - Fekete-Győr átvette a Népszava álhírét, de ez nem zavarja

Vendégeink: 

Máthé Zsuzsa, aki szerint a gyermekvédelmi törvény nem csak Magyarország számára kardinális kérdés, Európának is precedens értékű lehet.

Bencsik András, aki úgy gondolja, Mártha Imre ügyes figura, hiszen még mindig szabadlábon van, viszont egyre jobban érdekli az embereket, hogy ezt kinek köszönheti.

Mráz Ágoston Sámuel, aki szerint a nem balos érzelmű újságírókat rendszeresen vegzálják és propagandistának csúfolják, magukat viszont mindig magasabbra emelik.

Teljes adás: 

További epizódok

Vezércikk: Megépül a teljes Liget-projekt

A stúdióban Deák Dániel, Fricz Tamás és ifj. Lomnici Zoltán. Nem az történt, amivel Karácsony Gergely és haverjai riogattak a Liget-project kapcsán. Műsorvezető: M. Kovács Róbert. 2022. május 23.

Vezércikk: Megszokhattuk már, hogy amit a baloldaliak mondanak, annak mindig az ellenkezője az igaz

A vezércikk pénteki vendégei Ferencz Orsolya, Lánczi Tamás és Kiszelly Zoltán voltak. Műsorvezető: Apáti Bence 2022. május 20.

Vezércikk: A világ konzervatív fele Budapestre tekint

A stúdióban Bencsik András, Dávid Bence és Ókovács Szilveszter. Természetesen szó esett a Konzervatív Politikai Akciókonferencia első napján elhangzottakról. Műsorvezető: M. Kovács Róbert. 2022. május 19.

Legfrissebb híreink

Honvédelmi veszélyhelyzet

A miniszteri eskütételek mellet ma szavaznak a 10. alaptörvény-módosítási javaslatról a parlamentben. Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogászt kapcsoltuk a Híradóban.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!