2021. 12. 09. Csütörtök Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 07:50

Vezércikk

Vezércikk: Vita helyett ellenzéki bohóckodás az Országházban

Dosszié – Márki-Zay közzétette a róla gyűjtött információkat; Beszólások – vita helyett ellenzéki bohóckodás az Országházban; Kedveltség – Márki-Zaytól még Karácsony is népszerűbb volt. Szakértő vendégeinkkel pillantunk be a bal- és jobboldali sajtóhírek hátterébe. Akik pedig ezúttal M. Kovács Róbert segítségére voltak: Ferencz Orsolya, aki Fekete-Győr Andrástól tudta meg, hogy a budapesti Rippl-Rónai utcát az ellenzék szerint Kodály köröndnek hívják. aki úgy véli a lejáratós dossziéval Márki-Zay már előre mosakszik, ami szerinte azt tükrözi, hogy a baloldal üdvöskéje, mennyire amatőr és Gajdics Ottó, aki azt mondja: a parlamenti közvetítések magas nézettséget hoznak a televízióknak, de csak azért, mert a nézők hüledeznek az ott látottakon.

További epizódok

Vezércikk: Ócska, pitiáner zsarolás, ami Magyarország ellen folyik

A Vezércikk vendégei Demeter Szilárd, Ómolnár Miklós és Rákay Philip voltak. 2021. december 08.

Vezércikk: Föderális Európa német vezetéssel, na ezt ismerjük

A kedd esti Vezércikk vendégei Bayer Zsolt, Boros Bánk Levente és Ferencz Orsolya voltak. 2021. december 07.

Vezércikk: 17 éve árulta el a baloldal a határon túli magyarokat

A Vezércikk különkiadásában a gyalázatos népszavazásról szóló tematikus nap alkalmából a 2004-es évből elemeztek cikkeket a vendégek. 2021. december 05.

Legfrisebb híreink

Közlekedésbiztonsági tanösvény Miskolcon

Az állatkert lehetőséget biztosít a növény és állatvilág megismeréséhez, ugyanakkor a kialakított közlekedési útvonal lehetővé teszi a közlekedés szabályainak megismerését.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!