2021. 12. 02. Csütörtök Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Vezércikk

Vezércikk: Vita helyett ellenzéki bohóckodás az Országházban

Dosszié – Márki-Zay közzétette a róla gyűjtött információkat; Beszólások – vita helyett ellenzéki bohóckodás az Országházban; Kedveltség – Márki-Zaytól még Karácsony is népszerűbb volt. Szakértő vendégeinkkel pillantunk be a bal- és jobboldali sajtóhírek hátterébe. Akik pedig ezúttal M. Kovács Róbert segítségére voltak: Ferencz Orsolya, aki Fekete-Győr Andrástól tudta meg, hogy a budapesti Rippl-Rónai utcát az ellenzék szerint Kodály köröndnek hívják. aki úgy véli a lejáratós dossziéval Márki-Zay már előre mosakszik, ami szerinte azt tükrözi, hogy a baloldal üdvöskéje, mennyire amatőr és Gajdics Ottó, aki azt mondja: a parlamenti közvetítések magas nézettséget hoznak a televízióknak, de csak azért, mert a nézők hüledeznek az ott látottakon.

További epizódok

Vezércikk: Márki-Zay karmája, hogy ledarálja önmagát

A Vezércikk vendégei Deák Dániel, Fricz Tamás és Ómolnár Miklós voltak. 2021. december 01.

Vezércikk: Önmegsemmisítés szélén állnak országaink

Ezúttal is olvastunk a sorok között. Akik pedig ezúttal segítették a hírek megértését: Néző László, Ferencz Orsolya és Boros Bánk Levente. 2021. november 30.

Vezércikk: Ködösítés - Márki-Zay Csányi Sándorral tárgyalt, nem politizáltak

M. Kovács Róbert vendégei a hét utolsó Vezércikkében Kiszelly Zoltán, Lánczi Tamás és ifj. Lomnici Zoltán voltak. 2021. november 26.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!