2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Vezércikk

Vezércikk: Szabó Tímea bevetette a régi balos trükköt

M. Kovács Róbert vendégei Deák Dániel, Fricz Tamás és ifj. Lomnici Zoltán voltak.

  • Vezércikk: Szabó Tímea bevetette a régi balos trükköt

A Vezércikk mai adásában szóba került a legújabb Anonymus videó, amelyben részletek derültek ki arról, hogy és miként finanszírozhatják Szabó Tímea kampányát. Erről beszélt Deák Dániel is.

"Szerintem mostantól, ha egy Lackner Csabának tűnő személy egy kokainnak tűnő szert felszív, akkor már nem is vádolhatják azzal, hogy kábítószerezik, tulajdonképpen ő csak mikroadományokkal támogatja Szabó Tímea kampányát, nem?"

- tette hozzá M. Kovács Róbert. 

Deák Dániel szerint a napnál is világosabb, hogy Szabó Tímea kampányába honnan jutnak források, és érdekes volt, ugye Anonymus azzal fejezte be a videóját, hogy üdv a drogbárónak, tehát valószínűleg ez egy célzás arra, hogy nemsokára ki fog derülni, hogy valójában a baloldal mögött milyen források és milyen drogbizniszek állnak. Egyértelmű ezek alapján a hangfelvételek alapján és Szabó Tímea bevetette a jó régi balos trükköt, hogy amikor megkérdezték arról, talán a Hír TV is megkérdezte, mit szól ehhez a hangfelvételhez, le fog-e mondani, vagy elmondja-e a részleteket, akkor azt mondja, hogy nem ismer ő senkit, nem is tudja, hogy miről van szó, tehát ezt láttuk a kispesti történetnél is, ott a legjobb barátját ugye nem ismerte fel a felvételeken, amikor előkerült ez a drogfelszívós videó. Ugyanezt fogják csinálni, utolsó napokban próbálják tagadni, próbálják azt mondani, hogy nekik ehhez semmi közük nincsen, de ilyenkor én azt javaslom mindenkinek, hogy a saját szemének és a saját fülének higgyen, tehát itt egy vágatlan hangfelvételekről van szó, ahol baloldali háttéremberek elmondják, hogyan is történik a baloldali kampányfinanszírozás.

Teljes adás:

Hír TV

 

További epizódok

Vezércikk: Zöld energiaforradalmat hirdet a Párbeszéd

Vezércikk: Zöld energiaforradalmat hirdet a Párbeszéd

A keddi Vezércikk vendégei Néző László, Boros Bánk Levente és Csizmadia Tamás voltak. 2022. augusztus 16.
Vezércikk: Schmuck Erzsébet annyi erdő telepítését követeli, amely nagyobb Magyarország területétől

Vezércikk: Schmuck Erzsébet annyi erdő telepítését követeli, amely nagyobb Magyarország területétől

A hétfői Vezércikk vendégei Farkas Vajk, L. Simon László és ifj. Lomnici Zoltán voltak. 2022. augusztus 15.
Vezércikk: A baloldal soha nem cselekszik

Vezércikk: A baloldal soha nem cselekszik

A Vezércikk vendégei: Ferencz Orsolya, Filep Dávid és Szabó László. 2022. augusztus 12.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!