2021. 12. 08. Szerda Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 03:00

Vezércikk

Vezércikk: Pert indít az Európai Parlament az Európai Bizottság ellen

Büntetés – Bepereli a Bizottságot az Európai Parlament a jogállamisági mechanizmus miatt; Amerikábó jöttem – Floridából jött haza, most pedig ingyen dolgozik Márki-Zay Péternek; Migránsok – Márki-Zay szerint emberségesen kell bánni a menekültekkel. Szakértő vendégeinkkel pillantunk be a bal- és jobboldali sajtóhírek hátterébe. Akik pedig ezúttal Gajdics Ottó segítségére voltak: Mráz Ágoston Sámuel, aki szerint a Márki-Zay Péter régóta próbál megfelelni a globalista világnak, hiszen már 2018-ban migránsszámlálóval kampányolt; Ifj. Lomnici Zoltán, aki úgy látja, nem lehet tudni, hogy az ellenzéki pártoknak valójában mi a politikai krédója és Kötter Tamás, aki szerint a jogállamiság emlegetése valójában egy politikai furkósbot az EU kezében.

További epizódok

Vezércikk: Föderális Európa német vezetéssel, na ezt ismerjük

A kedd esti Vezércikk vendégei Bayer Zsolt, Boros Bánk Levente és Ferencz Orsolya voltak. 2021. december 07.

Vezércikk: 17 éve árulta el a baloldal a határon túli magyarokat

A Vezércikk különkiadásában a gyalázatos népszavazásról szóló tematikus nap alkalmából a 2004-es évből elemeztek cikkeket a vendégek. 2021. december 05.

Vezércikk: Amint a pénz közelébe került az ellenzék, azonnal rábukott

A Vezércikk vendégei Kacsoh Dániel, Lánczi Tamás és Kiszelly Zoltán voltak. 2021. december 03.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!