2022. 05. 20. Péntek Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Párbaj - a hét csörtéje 20:10

Vezércikk

Vezércikk: Ne dőljünk hátra, semmi nem az, aminek látszik!

Ferencz Orsolyával, Boros Bánk Leventével és Néző Lászlóval beszélünk arról, hogy Gyurcsány embere ismét beismerte, hogy kerítésbontásra készülnek, Gattyán György szexchat-királynak ajtót mutatott a baloldali ellenzék, miközben a jobbikos Potocskáné valós képességeit végre csak felismerték Somodoron. 

A részletekről:

Márki-Zay Péter mostanra elérte, hogy már a baloldali sajtó is napi szinten az ő kijelentéseit kritizálja. Valamit nagyon tud...

Nem csak a baloldali kormányfőjelölt bizonyul elefántnak a porcelánboltban. Gyurcsány egyik leghűbb embere, az erős megjegyzésekre oly gyakran hajlamos Niedermüller Péter is feldobta a labdát, miközben igyekezett alányalni a főnökének.

Kanász-Nagy Máté személyében csattanós választ adott a magyar baloldal a hozzájuk bejelentkező, ellenzéki pártot alapító Gattyán Györgynek, aki vagyona jelentős részét online szexuális szolgáltatásokkal alapozta meg.

Mindeközben a napokban Kazahsztánban véres események zajlottak, amelyek - a magyar külügyminiszter bejelentése szerint - mostanra véget is értek.

Teljes műsor:

Hír TV

 

További epizódok

Vezércikk: A világ konzervatív fele Budapestre tekint

A stúdióban Bencsik András, Dávid Bence és Ókovács Szilveszter. Természetesen szó esett a Konzervatív Politikai Akciókonferencia első napján elhangzottakról. Műsorvezető: M. Kovács Róbert. 2022. május 19.

Vezércikk: Magyarország politikai értelemben túlnőtt a fizikai határain

A műsor vendégei: Ómolnár Miklós, Halkó Petra és Filep Dávid. 2022. május 18.

Vezércikk: A baloldalon a kampány alatt és után is Gyurcsány a főnök

A keddi Vezércikk vendégei Néző László, Pindroch Tamás és Boros Bánk Levente voltak. 2022. május 17.

Legfrissebb híreink

Radar - Állati hírek

Drogot csempésző galamb és traumafeldolgozást segítő kutyák: az állatok jóval többre képesek, mint elsőre gondolnánk.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

Vezércikk: Alakul az új kormány

Ezúttal Bencsik Andrással, Dézsy Zoltánnal és Ókovács Szilveszterrel olvastunk a sorok között. Ki, mivel foglalkozhat majd a hírek szerint az ötödik Orbán-kormányban? Műsorvezető: M. Kovács Róbert.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!