2022. 07. 02. Szombat Ottó napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Hazahúzó 01:00

Vezércikk

Vezércikk: Megszokhattuk már, hogy amit a baloldaliak mondanak, annak mindig az ellenkezője az igaz

Az Európai Bizottság bemutatta 300 milliárd eurós tervét, hogy az unió már 2030 előtt leválaszthassa magát az orosz fosszilis energiahordozókról. Jutna belőle infrastruktúrafejlesztésre, alternatív energiaforrások igénybevételére, de még energiahatékonyságra is. A helyzet azonban ennél bonyolultabb. A témáról Apáti Bence műsorvezető vendégei Ferencz Orsolya, Lánczi Tamás és Kiszelly Zoltán is kifejtették a véleményüket a Vezércikk pénteki adásában.

További epizódok

Vezércikk: A Fidesz mégsem csinálhatja meg saját ellenzékét, ha már a jelenlegi garnitúra életképtelen

A mai Vezércikkben Máthé Zsuzsával, Kiszelly Zoltánnal és Filep Dáviddal beszélgettünk - többek között - a miniszterelnök ma reggeli haderőfejlesztési bejelentéséről. 2022. július 01.

Vezércikk: A nyugati világ célja most már nem a béke, hanem Putyin leigázása

Bencsik Andrással, Demeter Szilárddal és Ókovács Szilveszterrel beszélgettünk az aktuális napi hírekről. 2022. június 30.

Vezércikk: Nyugatnak ideje lenne reálpolitikát folytatnia az ukrajnai háború ügyében, mert ott valódi vér folyik

Témáink között szerepelt a Brüsszelben elfogadott klímaadó, a magyar baloldal által erőltetett dugódíj és az is, hogy a jegybank kamatemeléssel igyekszik megfékezni az inflációt. 2022. június 29.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!