2021. 10. 25. Hétfő Blanka, Bianka napja
Jelenleg a TV-ben:

Sporthírek

Következik:

Magyarország élőben 08:30

Vezércikk

Vezércikk: Már a Telexnek is gyanús az előválasztási adatkezelés

A tartalomból: Már a Telexnek is gyanús az előválasztási adatkezelés; Gyurcsány az offshore-gyanús DK-s jelöltnek hisz; Karácsony szerint kétharmaddal is nyerhetne az ellenzék. A Stúdióban Ferencz Orsolya, Boros Bánk Levente és Néző László. Műsorvezető: M. Kovács Róbert.

Az ellenzéki előválasztás során a szervezők sem annak titkosságát, de úgy tűnik, a tisztaságát sem tudják biztosítani - állítja még a baloldali Telex is.

Gyurcsányék állítják, hogy az offshore-gyanúba keveredett jelöltjük bizonyítékokkal cáfolja az ellene felhozott vádakat - mosdat a 24.hu.

Karácsony nyíltan kritizálja a szövetséges jelölteket. Az Index szerint Vadai Ágnes rá is koppintott az orrára.

Ez valódi belső marakodás, vagy csak ezzel igyekeznek népszerűbbé tenni a Gyurcsány-showt? A jelek szerint Zuglóban bevált.

Lapajánlónkban a Magyar Demokrata vezető szerkesztője, Bándy Péter adot nekünk betekintést a szerdán megjelenő lapszámba.

A Vezércikkben határon túli médiumok hírei között is szemezgetünk, ezúttal Farcádi Botond, a Háromszék főszerkesztője ajánlja egyik hírüket nézőink figyelmébe.

Teljes adás: 

További epizódok

Vezércikk: Vajon Budapest ügyei is untatják Karácsony Gergelyt?

A Vezércikk vendégei Lánczi Tamás, deák Dániel és Bayer Zsolt voltak. 2021. október 22.

Vezércikk: Pert indít az Európai Parlament az Európai Bizottság ellen

Szakértő vendégeinkkel pillantunk be a bal- és jobboldali sajtóhírek hátterébe. Akik pedig ezúttal Gajdics Ottó segítségére voltak: Mráz Ágoston Sámuel, Ifj. Lomnici Zoltán és Kötter Tamás. 2021. október 21.

Vezércikk: A Gyurcsány-show egy újabb elemmel gazdagodott

A Vezércikk vendégei Dézsy Zoltán, Ómolnár Miklós és Apáti Bence voltak. 2021. október 20.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!