2022. 05. 24. Kedd Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 08:00

Vezércikk

Vezércikk: Májusig nem lesz újabb jogállamisági „forduló”

Ferencz Orsolya, Bencsik András és Mráz Ágoston Sámuel várta Önöket és szót ejtettek arról, hogy Márki-Zay voksturizmusra csábítgat Londonban, holott korábban emiatt támadta a kormányt, de ugyanilyen álságosak a „független” pedagógussztrájk szervezői, akik a baloldali kormányfőjelölt egyik jelképének viselésére szólították fel a munkabeszüntető tanárokat. Az már csak hab a tortán, hogy a baloldal oktatáspolitikusa annyira doktorandusz, amennyire Bangóné diplomás. Műsorvezető: M. Kovács Róbert.

 

A tartalomból: 

  • GESZTUS - Macronék gesztusa: Májusig nem lesz újabb jogállamisági „forduló”
  • FÉLREVEZETÉS? - Mégsem doktorandusz Márki-Zay Péter oktatási szakértője

Vendégeink: 

  • Mráz Ágoston Sámuel, aki szerint a pedagógusok megbecsülést érdemelnek, de pártpolitikai akciókkal ezt nem lehet elérni.
  • Ferencz Orsolya, aki szerint az nem kérdés, hogy a pedagógus-béremeléseket folytatni kell, a szakszervezetek hitelessége viszont igencsak kérdéses.
  • Bencsik András, aki szerint az amit a PDSZ és a PSZ csinál nem más, mint szimpla kampányfogás.

Teljes adás: 

 

 

 

További epizódok

Vezércikk: Megépül a teljes Liget-projekt

A stúdióban Deák Dániel, Fricz Tamás és ifj. Lomnici Zoltán. Nem az történt, amivel Karácsony Gergely és haverjai riogattak a Liget-project kapcsán. Műsorvezető: M. Kovács Róbert. 2022. május 23.

Vezércikk: Megszokhattuk már, hogy amit a baloldaliak mondanak, annak mindig az ellenkezője az igaz

A vezércikk pénteki vendégei Ferencz Orsolya, Lánczi Tamás és Kiszelly Zoltán voltak. Műsorvezető: Apáti Bence 2022. május 20.

Vezércikk: A világ konzervatív fele Budapestre tekint

A stúdióban Bencsik András, Dávid Bence és Ókovács Szilveszter. Természetesen szó esett a Konzervatív Politikai Akciókonferencia első napján elhangzottakról. Műsorvezető: M. Kovács Róbert. 2022. május 19.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!